Wilt u als grafische professional meer leren over het digitale productieproces? Of bent u nieuw in de digitale drukkerij? Cevora pakt dit najaar opnieuw uit met 2 opleidingsmodules van twee lesdagen rond digitaal drukken. Docent Bruno Serrano, R&D Symeta en consultant graphic & digital printing solutions, is uw gids doorheen het hele digitale productieproces.

In module 1 verdiept u zich in de preproductie, de workflow en productieprocessen bij digitaal drukken. In module 2 ligt de focus op kwaliteit, kostprijs, afwerking en wordt het aspect duurzaamheid belicht.

Deze opleiding is kosteloos voor alle bedienden uit PC218. De samenwerking tussen GRAFOC|Printmedia opleidingscentrum en Cevora biedt ook arbeiders pc130 de kans om deel te nemen. Inschrijven kan via de website van Cevora.

Bent u op zoek naar een grafisch orderbegeleider? In oktober start Jobber by Cevora opnieuw de opleiding 'Commercieel en administratief medewerker in een Printmediabedrijf' op in Gent. Jobber by Cevora, De Arteveldehogeschool en CVO Kisp stomen 12 werkzoekenden klaar voor een job in de grafische sector. Hebt u een vacature of wenst u een stageplaats aan te bieden aan onze cursisten? Of wilt u graag meer informatie over deze opleiding? Contacteer dan projectleider Hanne Janssens bij Cevora.

Cevora is het opleidingscentrum van het paritair comité 218 dat kosteloze opleidingen voor de bedienden van zijn sectoren organiseert. Daarnaast leidt het sectorale vormingscentrum ook werkzoekenden op om knelpuntfuncties in de sector in te vullen.

Wilt u als grafische professional meer leren over het digitale productieproces? Of bent u nieuw in de digitale drukkerij? Cevora pakt dit najaar opnieuw uit met 2 opleidingsmodules van twee lesdagen rond digitaal drukken. Docent Bruno Serrano, R&D Symeta en consultant graphic & digital printing solutions, is uw gids doorheen het hele digitale productieproces.In module 1 verdiept u zich in de preproductie, de workflow en productieprocessen bij digitaal drukken. In module 2 ligt de focus op kwaliteit, kostprijs, afwerking en wordt het aspect duurzaamheid belicht. Deze opleiding is kosteloos voor alle bedienden uit PC218. De samenwerking tussen GRAFOC|Printmedia opleidingscentrum en Cevora biedt ook arbeiders pc130 de kans om deel te nemen. Inschrijven kan via de website van Cevora.Bent u op zoek naar een grafisch orderbegeleider? In oktober start Jobber by Cevora opnieuw de opleiding 'Commercieel en administratief medewerker in een Printmediabedrijf' op in Gent. Jobber by Cevora, De Arteveldehogeschool en CVO Kisp stomen 12 werkzoekenden klaar voor een job in de grafische sector. Hebt u een vacature of wenst u een stageplaats aan te bieden aan onze cursisten? Of wilt u graag meer informatie over deze opleiding? Contacteer dan projectleider Hanne Janssens bij Cevora.Cevora is het opleidingscentrum van het paritair comité 218 dat kosteloze opleidingen voor de bedienden van zijn sectoren organiseert. Daarnaast leidt het sectorale vormingscentrum ook werkzoekenden op om knelpuntfuncties in de sector in te vullen.