Enfocus kondigt aan dat de update 2023 van zijn software PitStop de "snelste en krachtigste ooit" zal zijn. Volgens het bedrijf zal PitStop 2023 de goedkeuring van PDF-bestanden versnellen door de integratie van FastLane, een command-line tool in de PitStop Server. Wanneer een PDF-bestand voor het eerst in de productiestroom ingevoerd wordt, scant de tool dat bestand om basisinformatie te leveren (aantal pagina's, lettertype, de kenmerken van het document...). Dat maakt de integratie van nieuwe projecten veel intuïtiever en sneller omdat het onmiddellijk mogelijk is om vast te stellen of er andere prepressingrepen nodig zijn.

"De grafische sector heeft vandaag behoefte aan snelheid", verklaart Loïc Aigon, PitStop product manager. "Dat geldt voor elke stap in de bevoorradingsketen, en meer bepaald bij de prepress. Tijd is echt wel geld - in de tijd die u nodig heeft om, nadat een klant u een bestand gestuurd heeft, alle informatie uit dat bestand te halen zodat u een nauwkeurig bestek kunt maken, kan een concurrent u al voor zijn en het contract afsnoepen. FastLane maakt een onmiddellijke integratie mogelijk - zodra u het bestand hebt, beschikt u ook over alle informatie om aan het werk te kunnen gaan en weet u of een voorafgaande volledige controle van PitStop nodig is."

Verbeterde basisfuncties

Enfocus integreert niet alleen FastLane, maar heeft ook alle basisfuncties van PitStop verbeterd door de code te optimaliseren. "Wanneer de update beschikbaar is, zullen gebruikers veel sneller dan vroeger rapporten kunnen opstellen. Ook de gebruikersinterface van de PitStop-navigator zal sneller zijn zodat het gebruik in zijn geheel efficiënter wordt", stelt Loïc Aigon.

PitStop 2023 maakt ook JSON-rapporten mogelijk, zodat de voorafgaande controle sneller verwerkt kan worden en beter te interpreteren is door de operatoren. De rapporten van de voorafgaande controle kunnen nu ook gemakkelijk in de geautomatiseerde werkstroom geïntegreerd worden om het goedkeuringsproces nog meer te rationaliseren.

Gratis test voor nieuwe gebruikers

Nieuwe gebruikers kunnen gedurende 30 dagen de nieuwe update, die begin mei beschikbaar zal zijn, testen. Inschrijven daarvoor kan op de site van Enfocus.

Enfocus kondigt aan dat de update 2023 van zijn software PitStop de "snelste en krachtigste ooit" zal zijn. Volgens het bedrijf zal PitStop 2023 de goedkeuring van PDF-bestanden versnellen door de integratie van FastLane, een command-line tool in de PitStop Server. Wanneer een PDF-bestand voor het eerst in de productiestroom ingevoerd wordt, scant de tool dat bestand om basisinformatie te leveren (aantal pagina's, lettertype, de kenmerken van het document...). Dat maakt de integratie van nieuwe projecten veel intuïtiever en sneller omdat het onmiddellijk mogelijk is om vast te stellen of er andere prepressingrepen nodig zijn."De grafische sector heeft vandaag behoefte aan snelheid", verklaart Loïc Aigon, PitStop product manager. "Dat geldt voor elke stap in de bevoorradingsketen, en meer bepaald bij de prepress. Tijd is echt wel geld - in de tijd die u nodig heeft om, nadat een klant u een bestand gestuurd heeft, alle informatie uit dat bestand te halen zodat u een nauwkeurig bestek kunt maken, kan een concurrent u al voor zijn en het contract afsnoepen. FastLane maakt een onmiddellijke integratie mogelijk - zodra u het bestand hebt, beschikt u ook over alle informatie om aan het werk te kunnen gaan en weet u of een voorafgaande volledige controle van PitStop nodig is."Enfocus integreert niet alleen FastLane, maar heeft ook alle basisfuncties van PitStop verbeterd door de code te optimaliseren. "Wanneer de update beschikbaar is, zullen gebruikers veel sneller dan vroeger rapporten kunnen opstellen. Ook de gebruikersinterface van de PitStop-navigator zal sneller zijn zodat het gebruik in zijn geheel efficiënter wordt", stelt Loïc Aigon.PitStop 2023 maakt ook JSON-rapporten mogelijk, zodat de voorafgaande controle sneller verwerkt kan worden en beter te interpreteren is door de operatoren. De rapporten van de voorafgaande controle kunnen nu ook gemakkelijk in de geautomatiseerde werkstroom geïntegreerd worden om het goedkeuringsproces nog meer te rationaliseren.Nieuwe gebruikers kunnen gedurende 30 dagen de nieuwe update, die begin mei beschikbaar zal zijn, testen. Inschrijven daarvoor kan op de site van Enfocus.