Met Packz Software wordt Guido Van der Schueren concurrent van de ArtPro-software van Esko. Van der Schueren is ook oprichter van Hybrid Software, dat ondermeer een toolset heeft ontwikkeld voor naadloze integratie van productie workflows, MIS/ERP-systemen, websites van derden, externe databases en andere digitale bronnen.

De nieuwe Packz-software werd vanaf scratch ontwikkeld en biedt de mogelijkheid om gemakkelijk en snel native PDF-bestanden te bewerken.

Packz software levert volgens de fabrikant heel wat tijdwinst op het vlak van trapping; het openen van PDF-files; preview, zooming en het verplaatsen van inhouden; enz.

De software werd officieel gelanceerd op Labelexpo en wordt wereldwijd getest bij een twaalftal bedrijven uit de verpakkingssector. Ook bij een drie Belgische bedrijven wordt het product momenteel getest.

Met Packz Software wordt Guido Van der Schueren concurrent van de ArtPro-software van Esko. Van der Schueren is ook oprichter van Hybrid Software, dat ondermeer een toolset heeft ontwikkeld voor naadloze integratie van productie workflows, MIS/ERP-systemen, websites van derden, externe databases en andere digitale bronnen.De nieuwe Packz-software werd vanaf scratch ontwikkeld en biedt de mogelijkheid om gemakkelijk en snel native PDF-bestanden te bewerken.Packz software levert volgens de fabrikant heel wat tijdwinst op het vlak van trapping; het openen van PDF-files; preview, zooming en het verplaatsen van inhouden; enz.De software werd officieel gelanceerd op Labelexpo en wordt wereldwijd getest bij een twaalftal bedrijven uit de verpakkingssector. Ook bij een drie Belgische bedrijven wordt het product momenteel getest.