Uit het persbericht:

De nieuwe High Definition Nozzle Architecture-printkop verdubbelt de native printresolutie van de huidige HP inkjetprintkoppen tot 2400 spuitmondjes per inch en biedt ondersteuning voor een dubbel druppelgewicht. De hogere resolutie van de nieuwe printkop resulteert in vloeiendere overgangen, een betere detaillering in donkere delen en gelijkmatige huidtinten. Een ander voordeel is de ingebouwde redundantie van de spuitmondjes, die het mogelijk maakt om op een betrouwbare en consistente manier te printen. HP biedt bovendien een nieuwe kwaliteitsmodus, waarmee wordt afgedrukt met een snelheid tot 120 meter per minuut in kleur. (Op basis van een 42-inch brede HP High-speed Inkjet Web Press-configuratie)

Dankzij de High Definition Nozzle Architecture-technologie kan de bestaande Performance-printmodus nu nog sneller afdrukken: pagina's komen nu met een snelheid tot bijna 245 meter (per minuut uit de printer, met dezelfde hoge printkwaliteit als vandaag.

"Met onze High Definition Nozzle Architecture-technologie kunnen klanten met een HP Inkjet Web Press tal van taken aan, van algemeen commerciële opdrachten en productiemail tot verpakkingsmaterialen met verhoogde kwaliteit", aldus Aurelio Maruggi, vicepresident en general manager, Inkjet High-speed Production Solutions, HP. "

De High Definition Nozzle Architecture-technologie wordt ingebouwd in alle HP Inkjet Web Press-platforms, zoals de HP T200, T300 en T400 Inkjet Web Press-serie (ook modellen die via resellers worden verkocht). Bestaande klanten kunnen kiezen voor een upgrade naar de nieuwe technologie. Sinds 2009 hebben klanten met een HP Inkjet Web Press uit de T200-, T300- en T400-serie al meer dan 90 miljard pagina's afgedrukt.

Nieuwe dienstverlening

In zijn streven naar continue verbetering van de service voor en ondersteuning van klanten heeft HP ook een cloudgebaseerd voorraadbeheersysteem geïntroduceerd, dat klanten met een HP Inkjet Web Press kan helpen bij het verbeteren van hun uptime en productiviteit. Met de HP Smart Uptime Kit voor HP Inkjet Web Presses kunnen klanten onderdelen registreren, hun verbruik bijhouden en rapporten produceren. Zo verhogen ze hun productiviteit en hebben ze snel en veilig toegang tot informatie en onderdelen, aldus nog de fabrikant.

Uit het persbericht:De nieuwe High Definition Nozzle Architecture-printkop verdubbelt de native printresolutie van de huidige HP inkjetprintkoppen tot 2400 spuitmondjes per inch en biedt ondersteuning voor een dubbel druppelgewicht. De hogere resolutie van de nieuwe printkop resulteert in vloeiendere overgangen, een betere detaillering in donkere delen en gelijkmatige huidtinten. Een ander voordeel is de ingebouwde redundantie van de spuitmondjes, die het mogelijk maakt om op een betrouwbare en consistente manier te printen. HP biedt bovendien een nieuwe kwaliteitsmodus, waarmee wordt afgedrukt met een snelheid tot 120 meter per minuut in kleur. (Op basis van een 42-inch brede HP High-speed Inkjet Web Press-configuratie)Dankzij de High Definition Nozzle Architecture-technologie kan de bestaande Performance-printmodus nu nog sneller afdrukken: pagina's komen nu met een snelheid tot bijna 245 meter (per minuut uit de printer, met dezelfde hoge printkwaliteit als vandaag. "Met onze High Definition Nozzle Architecture-technologie kunnen klanten met een HP Inkjet Web Press tal van taken aan, van algemeen commerciële opdrachten en productiemail tot verpakkingsmaterialen met verhoogde kwaliteit", aldus Aurelio Maruggi, vicepresident en general manager, Inkjet High-speed Production Solutions, HP. " De High Definition Nozzle Architecture-technologie wordt ingebouwd in alle HP Inkjet Web Press-platforms, zoals de HP T200, T300 en T400 Inkjet Web Press-serie (ook modellen die via resellers worden verkocht). Bestaande klanten kunnen kiezen voor een upgrade naar de nieuwe technologie. Sinds 2009 hebben klanten met een HP Inkjet Web Press uit de T200-, T300- en T400-serie al meer dan 90 miljard pagina's afgedrukt.Nieuwe dienstverlening In zijn streven naar continue verbetering van de service voor en ondersteuning van klanten heeft HP ook een cloudgebaseerd voorraadbeheersysteem geïntroduceerd, dat klanten met een HP Inkjet Web Press kan helpen bij het verbeteren van hun uptime en productiviteit. Met de HP Smart Uptime Kit voor HP Inkjet Web Presses kunnen klanten onderdelen registreren, hun verbruik bijhouden en rapporten produceren. Zo verhogen ze hun productiviteit en hebben ze snel en veilig toegang tot informatie en onderdelen, aldus nog de fabrikant.