Fujifilm introduceert met de 'High Value'-modus een derde productieoptie voor de Jet Press 750S naast de reeds beschikbare 'High Quality'- en 'High Performance'-modi. De nieuwe modus zit tussen de twee bestaande in en drukt met dezelfde resolutie als de High Quality-modus (native resolutie van 1200 x 1200 dpi), maar zonder de noodzaak van de snelle primer (RCP).

"Dit tussenliggende niveau is geschikt voor toepassingen die niet de allerhoogste kwaliteit vereisen die de Jet Press High Quality-modus kan produceren, en omdat er geen primer wordt gebruikt, worden de bedrijfskosten verlaagd, waardoor gebruikers meer flexibiliteit krijgen", stelt Fujifilm.

Duizend extra vellen

Daarnaast introduceert Fujifilm ook de optie van hogere invoer- en uitvoerstapelhoogtes voor de Jet Press 750S, wat productievoordelen moet opleveren voor zowel commerciële als vouwkartondrukkerijen. De extra hoogte van 300 mm betekent dat er duizend extra vellen vouwkarton van 300 ?m (of een toename van 37%) kunnen worden gebruikt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de non-stop looptijd toeneemt tot meer dan een uur voor vouwkarton en tot meer dan twee uur voor dunner commercieel papier.

Zowel de High Value Mode als de opties voor verhoogde capaciteit zijn vanaf begin 2023 beschikbaar.

Fujifilm introduceert met de 'High Value'-modus een derde productieoptie voor de Jet Press 750S naast de reeds beschikbare 'High Quality'- en 'High Performance'-modi. De nieuwe modus zit tussen de twee bestaande in en drukt met dezelfde resolutie als de High Quality-modus (native resolutie van 1200 x 1200 dpi), maar zonder de noodzaak van de snelle primer (RCP)."Dit tussenliggende niveau is geschikt voor toepassingen die niet de allerhoogste kwaliteit vereisen die de Jet Press High Quality-modus kan produceren, en omdat er geen primer wordt gebruikt, worden de bedrijfskosten verlaagd, waardoor gebruikers meer flexibiliteit krijgen", stelt Fujifilm.Daarnaast introduceert Fujifilm ook de optie van hogere invoer- en uitvoerstapelhoogtes voor de Jet Press 750S, wat productievoordelen moet opleveren voor zowel commerciële als vouwkartondrukkerijen. De extra hoogte van 300 mm betekent dat er duizend extra vellen vouwkarton van 300 ?m (of een toename van 37%) kunnen worden gebruikt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de non-stop looptijd toeneemt tot meer dan een uur voor vouwkarton en tot meer dan twee uur voor dunner commercieel papier.Zowel de High Value Mode als de opties voor verhoogde capaciteit zijn vanaf begin 2023 beschikbaar.