De bizhub PRESS 1250e/eP heeft een printsnelheid van maximaal 125 ppm A4/70 ppm A3 en de bizhub PRESS 1052e van maximaal 105 ppm A4/60 ppm A3.

Het modulaire configuratieconcept van de bizhub PRESS 1250e-serie beschikt eveneens over nieuwe afwerkingseenheden.

Met de nieuwe boekjesafwerkeenheid Konica Minolta SD-513 wordt het vouwen, driezijdig bijsnijden en de vormgeving van de bindrugrand volledig geautomatiseerd. De eventuele vervolgstadia kunnen naadloos worden geïntegreerd tot een continue, geautomatiseerde workflow, door de compatibiliteit met de Watkiss geautomatiseerde afwerkeenheid voor boekjes.

Andere optionele modules van Konica Minolta zijn de Envelope Kit voor het printen van enveloppen en de Decurler Unit met optionele bevochtigingseenheid voor het ontkrullen van afdrukken.

Klanten kunnen zowel de nieuwe apparatuur als de daarmee gemaakte afdrukken als klimaatneutraal laten certificeren via het omvangrijke "Enabling Carbon Neutrality"-programma van Konica Minolta.

De bizhub PRESS 1250e/eP heeft een printsnelheid van maximaal 125 ppm A4/70 ppm A3 en de bizhub PRESS 1052e van maximaal 105 ppm A4/60 ppm A3. Het modulaire configuratieconcept van de bizhub PRESS 1250e-serie beschikt eveneens over nieuwe afwerkingseenheden.Met de nieuwe boekjesafwerkeenheid Konica Minolta SD-513 wordt het vouwen, driezijdig bijsnijden en de vormgeving van de bindrugrand volledig geautomatiseerd. De eventuele vervolgstadia kunnen naadloos worden geïntegreerd tot een continue, geautomatiseerde workflow, door de compatibiliteit met de Watkiss geautomatiseerde afwerkeenheid voor boekjes. Andere optionele modules van Konica Minolta zijn de Envelope Kit voor het printen van enveloppen en de Decurler Unit met optionele bevochtigingseenheid voor het ontkrullen van afdrukken. Klanten kunnen zowel de nieuwe apparatuur als de daarmee gemaakte afdrukken als klimaatneutraal laten certificeren via het omvangrijke "Enabling Carbon Neutrality"-programma van Konica Minolta.