FP packaging uit Lokeren heeft geïnvesteerd in een Roland 704LV HiPrint vierkleurenpers met lakunit.

De machine vervangt er een tweekleuren Roland 702. De nieuwe machine is de eerste installatie van de nieuwe HiPrint serie met een uitgebreid pakket opties waaronder de nieuwe SPL simultane plaatwissel. De pers werd in december geleverd.

Drukkerij Boonen uit Hamont Achel heeft een Roland 705 LV vijfkleuren met lak besteld. De machine vervangt er een vijfkleuren Mitsubishi. Door de overname van de Nederlandse kartondrukkerij Meesterdrukker was de aankoop van een hoog geautomatiseerde kartonmachine noodzakelijk om de productie van de beide bedrijven te verzekeren. De levering is voorzien voor begin dit jaar.

FP packaging uit Lokeren heeft geïnvesteerd in een Roland 704LV HiPrint vierkleurenpers met lakunit.De machine vervangt er een tweekleuren Roland 702. De nieuwe machine is de eerste installatie van de nieuwe HiPrint serie met een uitgebreid pakket opties waaronder de nieuwe SPL simultane plaatwissel. De pers werd in december geleverd.Drukkerij Boonen uit Hamont Achel heeft een Roland 705 LV vijfkleuren met lak besteld. De machine vervangt er een vijfkleuren Mitsubishi. Door de overname van de Nederlandse kartondrukkerij Meesterdrukker was de aankoop van een hoog geautomatiseerde kartonmachine noodzakelijk om de productie van de beide bedrijven te verzekeren. De levering is voorzien voor begin dit jaar.