De nieuwe ruimte is omgeven door galerijen, startups in de digitale sector (Halle Freyssinet) en de 'Bibliothèque François Mitterand'. In de showroom Brainstore vinden drukkers (van zowel kleine als grote formaten) en beroepsmensen uit de sector van de communicatie/marketing de expertise en de middelen om creatieve projecten op papier te realiseren.

De Brainstore is voorzien van talrijke displays die het ruime aanbod van Antalis illustreren: van grafische en milieuvriendelijke papieren over papiersoorten voor de digitale druk tot dragers op groot formaat voor de visuele communicatie. De adviseurs in de Brainstore helpen bezoekers om die drager te vinden die het best voor een specifieke toepassing of machine geschikt is. Agentschappen en ontwerpers kunnen met een digitale pers iGen5 van Xerox, de partner van Antalis, proefdrukken op uiteenlopende stalen aanmaken om het eindresultaat te beoordelen.

De nieuwe ruimte is omgeven door galerijen, startups in de digitale sector (Halle Freyssinet) en de 'Bibliothèque François Mitterand'. In de showroom Brainstore vinden drukkers (van zowel kleine als grote formaten) en beroepsmensen uit de sector van de communicatie/marketing de expertise en de middelen om creatieve projecten op papier te realiseren.De Brainstore is voorzien van talrijke displays die het ruime aanbod van Antalis illustreren: van grafische en milieuvriendelijke papieren over papiersoorten voor de digitale druk tot dragers op groot formaat voor de visuele communicatie. De adviseurs in de Brainstore helpen bezoekers om die drager te vinden die het best voor een specifieke toepassing of machine geschikt is. Agentschappen en ontwerpers kunnen met een digitale pers iGen5 van Xerox, de partner van Antalis, proefdrukken op uiteenlopende stalen aanmaken om het eindresultaat te beoordelen.