Christoph Wachter (58) werd begin dit jaar directeur van de Flexible Packaging Paper-divisie bij Koehler Paper. Hij volgt Eckhard Kallies op die de nieuwe businessunit opstartte en een mandaat van drie jaar had.

De familiale groep, goed voor een omzet van 800 miljoen euro in 2020, stapte in 2019 in de groeimarkt voor flexibele verpakkingen. Koehler investeerde meer dan 300 miljoen euro in een nieuwe productielijn in zijn productiefaciliteit in het Duitse Kehl.

Sterke groei

De nieuwe topman studeerde bedrijfskunde en heeft dertig jaar ervaring in de papierindustrie. De Oostenrijker was onder meer actief als CEO met internationale verantwoordelijkheid. Christoph Wachter is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen.

Wachter neemt de divisie van Koehler Paper over in een periode van sterke groei. Klanten zoals Ritter Sport en Südzucker kozen voor verpakkingspapier van Koehler Paper. Naast de Europese markt wil de Duitse groep in de toekomst ook de Aziatische en Amerikaanse verpakkingsmarkt aanboren.

Christoph Wachter (58) werd begin dit jaar directeur van de Flexible Packaging Paper-divisie bij Koehler Paper. Hij volgt Eckhard Kallies op die de nieuwe businessunit opstartte en een mandaat van drie jaar had.De familiale groep, goed voor een omzet van 800 miljoen euro in 2020, stapte in 2019 in de groeimarkt voor flexibele verpakkingen. Koehler investeerde meer dan 300 miljoen euro in een nieuwe productielijn in zijn productiefaciliteit in het Duitse Kehl.De nieuwe topman studeerde bedrijfskunde en heeft dertig jaar ervaring in de papierindustrie. De Oostenrijker was onder meer actief als CEO met internationale verantwoordelijkheid. Christoph Wachter is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen.Wachter neemt de divisie van Koehler Paper over in een periode van sterke groei. Klanten zoals Ritter Sport en Südzucker kozen voor verpakkingspapier van Koehler Paper. Naast de Europese markt wil de Duitse groep in de toekomst ook de Aziatische en Amerikaanse verpakkingsmarkt aanboren.