Nieuw in het assortiment zijn de instap single pass printsystemen voor verpakkings- en labeldruk van de Portugese fabrikant MTEX NS. De printers spuiten watergebaseerde inkten en zijn uitgerust met Memjet-printkoppen. De NS Multi die werd gedemonstreerd is een 1060 mm vlakbedprinter voor het bedrukken van karton - al dan niet voorgestanst. Met de machine kunnen dozen aan een snelheid van 18 m/min in full colour worden gepersonaliseerd. De NS Atom en NS Ant is een desktop-oplossing voor labelprinten en digitaal snijden en afwerken van etiketten. Eveneens nieuw in het aanbod is de 1626 mm brede Epson S80600 waarmee ook wit kan worden geprint op bijvoorbeeld flexibele substraten voor het proefdrukken van allerlei soorten labels. Digitale automatisatie voor de productie van recurrente taken werd gedemonstreerd met Efi Jobflow: van printen op een tonerprinter van Konica Minolta tot spotvernissen en afwerken op de machines van Duplo, het hele proces verliep met nauwelijks manuele tussenkomst.

Voor de grootformaatbranche wordt een groen assortiment van plaatmaterialen en folie samengesteld en liepen toepassingen op het zeer ruim gamma van Mimaki-printers. Igepa verdeelt naast Mimaki ondermeer nog de Agfa Anapurna H1650i LED hybride printer.

In het gamma zit ook het uitgebreide aanbod van display- en presentatiesystemen van de gespecialiseerde leverancier Condor. Condor werd op 1 mei van vorig jaar door Igepa Nederland overgenomen.

In de volgende editie van Grafisch Nieuws komen we uitgebreider op de opendeurdagen terug.

Nieuw in het assortiment zijn de instap single pass printsystemen voor verpakkings- en labeldruk van de Portugese fabrikant MTEX NS. De printers spuiten watergebaseerde inkten en zijn uitgerust met Memjet-printkoppen. De NS Multi die werd gedemonstreerd is een 1060 mm vlakbedprinter voor het bedrukken van karton - al dan niet voorgestanst. Met de machine kunnen dozen aan een snelheid van 18 m/min in full colour worden gepersonaliseerd. De NS Atom en NS Ant is een desktop-oplossing voor labelprinten en digitaal snijden en afwerken van etiketten. Eveneens nieuw in het aanbod is de 1626 mm brede Epson S80600 waarmee ook wit kan worden geprint op bijvoorbeeld flexibele substraten voor het proefdrukken van allerlei soorten labels. Digitale automatisatie voor de productie van recurrente taken werd gedemonstreerd met Efi Jobflow: van printen op een tonerprinter van Konica Minolta tot spotvernissen en afwerken op de machines van Duplo, het hele proces verliep met nauwelijks manuele tussenkomst. Voor de grootformaatbranche wordt een groen assortiment van plaatmaterialen en folie samengesteld en liepen toepassingen op het zeer ruim gamma van Mimaki-printers. Igepa verdeelt naast Mimaki ondermeer nog de Agfa Anapurna H1650i LED hybride printer. In het gamma zit ook het uitgebreide aanbod van display- en presentatiesystemen van de gespecialiseerde leverancier Condor. Condor werd op 1 mei van vorig jaar door Igepa Nederland overgenomen.In de volgende editie van Grafisch Nieuws komen we uitgebreider op de opendeurdagen terug.