Parenco is een papierfabriek (kranten- en tijdschriftenpapier) in Renkum bij Arnhem met een jaarlijkse capaciteit van 265.000 ton en 265 medewerkers. Reparco is gespecialiseerd in het recupereren en sorteren van oud papier en karton.

De twee ondernemingsraden kregen een ontwerpakkoord voorgelegd. Als dat goedgekeurd wordt, zou de productie bij Parenco omgeschakeld worden zodat er na 2012 geen krantenpapier meer wordt vervaardigd. De naam van de potentiële koper is niet vrijgegeven, maar het gerucht gaat dat het om een kartonproducent zou gaan.

Parenco is een papierfabriek (kranten- en tijdschriftenpapier) in Renkum bij Arnhem met een jaarlijkse capaciteit van 265.000 ton en 265 medewerkers. Reparco is gespecialiseerd in het recupereren en sorteren van oud papier en karton. De twee ondernemingsraden kregen een ontwerpakkoord voorgelegd. Als dat goedgekeurd wordt, zou de productie bij Parenco omgeschakeld worden zodat er na 2012 geen krantenpapier meer wordt vervaardigd. De naam van de potentiële koper is niet vrijgegeven, maar het gerucht gaat dat het om een kartonproducent zou gaan.