EFI stelde de Nozomi-machine voor de bedrukking van golfkarton en karton voor de eerste keer eind mei 2016 op de grafische beurs Drupa aan het publiek voor. De machine bevond zich toen nog eerder in de conceptfase maar vandaag zijn wereldwijd officieel al 9 van deze persen geïnstalleerd. De pers bij McGowans Print is de tweede installatie en we konden met eigen ogen constateren dat op de indrukwekkende single-pass inkjetmachine heel goede kwaliteit wordt geproduceerd. De pers bij het Ierse bedrijf is een vierkleuren LED UV machine. Eigenaar Mal McGowan zei de pers te willen uitbreiden met twee extra kleuren.

McGowans Print is vooral producent van kartonnen displays maar wil met het bedrukken van dozen ook de verpakkingsmarkt op. CEO Mal McGowan is ervan overtuigd dat dozen die digitaal in full color worden bedrukt, een enorm marketingpotentieel bieden. De kwaliteit van de output en de hoge printsnelheid van de Nozomi zijn voor Mal McGowan een wapen tegen de druk op de verkoopmarges en een garantie voor de toekomst van zijn bedrijf. McGowans Print bedrukt met de Nozomi oplagen tussen 100 en in één geval zelfs 7500 exemplaren. De dunste kartonsoort die bij McGowans Print op de Nozomi kan worden beprint, heeft een dikte van 1,2 mm. Bij McGowans Print in Dublin werken 120 mensen.

EFI stelde de Nozomi-machine voor de bedrukking van golfkarton en karton voor de eerste keer eind mei 2016 op de grafische beurs Drupa aan het publiek voor. De machine bevond zich toen nog eerder in de conceptfase maar vandaag zijn wereldwijd officieel al 9 van deze persen geïnstalleerd. De pers bij McGowans Print is de tweede installatie en we konden met eigen ogen constateren dat op de indrukwekkende single-pass inkjetmachine heel goede kwaliteit wordt geproduceerd. De pers bij het Ierse bedrijf is een vierkleuren LED UV machine. Eigenaar Mal McGowan zei de pers te willen uitbreiden met twee extra kleuren.McGowans Print is vooral producent van kartonnen displays maar wil met het bedrukken van dozen ook de verpakkingsmarkt op. CEO Mal McGowan is ervan overtuigd dat dozen die digitaal in full color worden bedrukt, een enorm marketingpotentieel bieden. De kwaliteit van de output en de hoge printsnelheid van de Nozomi zijn voor Mal McGowan een wapen tegen de druk op de verkoopmarges en een garantie voor de toekomst van zijn bedrijf. McGowans Print bedrukt met de Nozomi oplagen tussen 100 en in één geval zelfs 7500 exemplaren. De dunste kartonsoort die bij McGowans Print op de Nozomi kan worden beprint, heeft een dikte van 1,2 mm. Bij McGowans Print in Dublin werken 120 mensen.