Zo is er de nieuwe Océ ColorWave 650 posterprinter voor de Point of Sale markt. Met deze nieuwe en snellere versie van de ColorWave kunnen tot 155 A0-posters per uur worden geprint. De ColorWave werkt met vaste inkt die wordt gesmolten en op de substraten, waaronder synthetische zoals Tyvec, wordt gespoten.

De Velocity op basis van Memjet-technologie is met 500 A0-prints per uur nog sneller. Het systeem is opgebouwd met beproefde componenten van andere Océ-systemen. Het rolleninvoersysteem dat tot 6 rollen van 200 m (bij 75 g/m²) kan bevatten, is afkomstig van de ColorWave posterprinter; de dubbeldekker-stacker van de zwartwit HV-printlijn en het toetsenscherm van de Varioprint-lijn. De Velocity print met watergebaseerde dye-inkten.

Nieuw is ook het 22" brede instap inkjetsysteem Colorstream 3200 voor een productie van 48 m/minuut. Ook de Colorstream 3900 voor 128 lopende meters per minuut is nieuw. Net als de 30" brede Océ JetStream 4300 voor een snelheid van 200 meter per minuut. Hiermee vervolledigt Océ zijn aanbod van fullcolour inkjetsystemen voor de DM-markt en de markt van het transactioneel drukwerk.

Zo is er de nieuwe Océ ColorWave 650 posterprinter voor de Point of Sale markt. Met deze nieuwe en snellere versie van de ColorWave kunnen tot 155 A0-posters per uur worden geprint. De ColorWave werkt met vaste inkt die wordt gesmolten en op de substraten, waaronder synthetische zoals Tyvec, wordt gespoten.De Velocity op basis van Memjet-technologie is met 500 A0-prints per uur nog sneller. Het systeem is opgebouwd met beproefde componenten van andere Océ-systemen. Het rolleninvoersysteem dat tot 6 rollen van 200 m (bij 75 g/m²) kan bevatten, is afkomstig van de ColorWave posterprinter; de dubbeldekker-stacker van de zwartwit HV-printlijn en het toetsenscherm van de Varioprint-lijn. De Velocity print met watergebaseerde dye-inkten.Nieuw is ook het 22" brede instap inkjetsysteem Colorstream 3200 voor een productie van 48 m/minuut. Ook de Colorstream 3900 voor 128 lopende meters per minuut is nieuw. Net als de 30" brede Océ JetStream 4300 voor een snelheid van 200 meter per minuut. Hiermee vervolledigt Océ zijn aanbod van fullcolour inkjetsystemen voor de DM-markt en de markt van het transactioneel drukwerk.