De aankondiging van Océ komt als een verrassing: tot nu toe richtte de constructeur zijn inspanningen immers op droge toners en op de inkjet - met als voornaamste toepassingen transactionele en andere documenten en boeken.

De nieuwe technologie die in Poing voorgesteld werd en InfiniStream gedoopt werd, neemt bepaalde kenmerken van de offset over. De vloeibare toner wordt via een rubberdoek op de drager overgebracht. De kleuren worden op hun beurt na elkaar gedrukt, nat in nat. De technologie kan zowel gestreken als niet gestreken papiersoorten bedrukken.

Het prototype dat in Poing werd voorgesteld is een digitale rollenpers met een breedte van 711 mm. De druksnelheid bedraagt 120 m/min. Dat betekent dat de pers 7200 B1-vellen of 14.400 B2-vellen per uur kan bedrukken. De pers die in eerste instantie voor de verpakkingsmarkt bestemd is (het drukken van vouwkarton), heeft een configuratie met vier druktorens (cmyk) en een droogeenheid. Het systeem kan tot vijf of zes kleuren, en zelfs meer, uitgebreid worden. De eerste installaties worden tegen het einde van het jaar aangekondigd.