Dagmar Schmidt heeft meer dan 25 jaar een leidende rol gespeeld in XSYS. Ze bekleedde verschillende managementfuncties, waaronder die van Chief Transformation Officer voor de hele groep, Chief Operating Officer en sinds februari 2022 als CEO.

"Tijdens haar ambtstermijn leidde ze succesvol de afsplitsing van het bedrijf vanuit Flint Group en transformeerde ze de onderneming tot een wereldleider in de flexografische bedrukte verpakkingsindustrie", stelt XSYS. "Dagmar Schmidt heeft nu besloten dat het tijd is om andere initiatieven te ontplooien", lezen we in het persbericht.

Oliver Dohn is de nieuwe CEO van XSYS en wordt lid van de raad van bestuur. Dohn was tot voor kort CEO van Felss Group, een componentenfabrikant voor de automobielindustrie. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende functies bij Oerlikon Drive Systems, Bombardier Transportation en General Motors.

Dagmar Schmidt heeft meer dan 25 jaar een leidende rol gespeeld in XSYS. Ze bekleedde verschillende managementfuncties, waaronder die van Chief Transformation Officer voor de hele groep, Chief Operating Officer en sinds februari 2022 als CEO."Tijdens haar ambtstermijn leidde ze succesvol de afsplitsing van het bedrijf vanuit Flint Group en transformeerde ze de onderneming tot een wereldleider in de flexografische bedrukte verpakkingsindustrie", stelt XSYS. "Dagmar Schmidt heeft nu besloten dat het tijd is om andere initiatieven te ontplooien", lezen we in het persbericht.Oliver Dohn is de nieuwe CEO van XSYS en wordt lid van de raad van bestuur. Dohn was tot voor kort CEO van Felss Group, een componentenfabrikant voor de automobielindustrie. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende functies bij Oerlikon Drive Systems, Bombardier Transportation en General Motors.