Olivier Langlois, 45, studeerde af aan de ESCEM (F) en behaalde een Executive MBA aan de ESSEC Business School. Hij was gedurende vier jaar actief in het international marketingteam voor het merk Rowenta binnen de Groep SEB in Duitsland, alvorens achtereenvolgens Product Manager, Verantwoordelijke Merchandising en Verantwoordelijke distributiemerken en Directeur Marketing te worden binnen de groep BASF.

In 2003 ging hij in dienst bij de Groep Esselte, fabrikant van kantoorbenodigdheden, als Marketing Manager en werkte vervolgens zes jaar als General Manager van Esselte Frankrijk.

Olivier Langlois, zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Sören Gaardboe, Senior Vice President van Noord- en West-Europa.

Olivier Langois: "Papyrus België, Papyrus Nederland en Papyrus Frankrijk zullen drie onafhankelijke en autonome entiteiten blijven. Zo behouden wij onder andere ons logistiek netwerk met vier magazijnen in vier landen om zo dicht bij onze klanten te zijn en onze dienstverlening te versterken."

Olivier Langlois, 45, studeerde af aan de ESCEM (F) en behaalde een Executive MBA aan de ESSEC Business School. Hij was gedurende vier jaar actief in het international marketingteam voor het merk Rowenta binnen de Groep SEB in Duitsland, alvorens achtereenvolgens Product Manager, Verantwoordelijke Merchandising en Verantwoordelijke distributiemerken en Directeur Marketing te worden binnen de groep BASF.In 2003 ging hij in dienst bij de Groep Esselte, fabrikant van kantoorbenodigdheden, als Marketing Manager en werkte vervolgens zes jaar als General Manager van Esselte Frankrijk.Olivier Langlois, zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Sören Gaardboe, Senior Vice President van Noord- en West-Europa.Olivier Langois: "Papyrus België, Papyrus Nederland en Papyrus Frankrijk zullen drie onafhankelijke en autonome entiteiten blijven. Zo behouden wij onder andere ons logistiek netwerk met vier magazijnen in vier landen om zo dicht bij onze klanten te zijn en onze dienstverlening te versterken."