Volgens een persbericht van het moederbedrijf Langley Holdings wordt een winst voor belastingen van 15 miljoen euro gerealiseerd. De omzetdaling is te wijten aan de zwakke Chinese markt hetgeen als direct gevolg heeft dat Manroland China wordt geherstructureerd. In de VS daarentegen steeg de omzet. De VS is na China de tweede belangrijkste markt voor de vellenpersen van Manroland.

De Manroland Sheetfed Division droeg in 2014 bij tot 37 procent van de omzet van de Langley-groep en levert volgens de groep een positieve operationele cashflow aan het groepsresultaat.

Volgens een persbericht van het moederbedrijf Langley Holdings wordt een winst voor belastingen van 15 miljoen euro gerealiseerd. De omzetdaling is te wijten aan de zwakke Chinese markt hetgeen als direct gevolg heeft dat Manroland China wordt geherstructureerd. In de VS daarentegen steeg de omzet. De VS is na China de tweede belangrijkste markt voor de vellenpersen van Manroland.De Manroland Sheetfed Division droeg in 2014 bij tot 37 procent van de omzet van de Langley-groep en levert volgens de groep een positieve operationele cashflow aan het groepsresultaat.