"Het Congres blijft een baken van kennis, innovatie en samenwerking voor de print- en grafische gemeenschap", zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC. "Zoals elk jaar bieden we onze deelnemers nieuwe inzichten, waardevolle connecties en bruikbare aanknopingspunten. In een uitdagende periode focussen op positieve verhalen die energie geven."

Nieuwste trends, technologieën en strategieën

Het Congres gaat terug tot 2015 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een platform voor het verkennen van de nieuwste trends, technologieën en strategieën die de print- en grafische industrie vormgeven. Organisator VIGC programmeert voor de negende editie een divers aanbod aan presentaties, interviews en panelgesprekken. Er komen sprekers van binnen en buiten de grafische industrie.

Procesoptimalisatie en sociaal engagement

Een van de blikvangers is Ann Wauters, assistent-basketbalcoach Chicago Sky WNBA en ex-Belgian Cat. Zij gaat in op de vraag 'How to win the game of life'. Het panelgesprek 'Automatisering en productiviteit als succesrecept voor grafische bedrijven' wordt gestoffeerd met bijdrages van Solidus, Cartim, Buromac/Tadaaz en Moderna. Tom van Uffelen en Marnix Van de Cauter van Universitas Digital Printing spreken over 'Duurzame producten, procesoptimalisatie en sociaal engagement als motor voor groei'. Richard van Hooijdonk tenslotte, trendwatcher, futurist en internationaal spreker, schetst 'de leider van morgen'.

Meer informatie en het volledige programma vindt u hier.

"Het Congres blijft een baken van kennis, innovatie en samenwerking voor de print- en grafische gemeenschap", zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC. "Zoals elk jaar bieden we onze deelnemers nieuwe inzichten, waardevolle connecties en bruikbare aanknopingspunten. In een uitdagende periode focussen op positieve verhalen die energie geven."Het Congres gaat terug tot 2015 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een platform voor het verkennen van de nieuwste trends, technologieën en strategieën die de print- en grafische industrie vormgeven. Organisator VIGC programmeert voor de negende editie een divers aanbod aan presentaties, interviews en panelgesprekken. Er komen sprekers van binnen en buiten de grafische industrie.Een van de blikvangers is Ann Wauters, assistent-basketbalcoach Chicago Sky WNBA en ex-Belgian Cat. Zij gaat in op de vraag 'How to win the game of life'. Het panelgesprek 'Automatisering en productiviteit als succesrecept voor grafische bedrijven' wordt gestoffeerd met bijdrages van Solidus, Cartim, Buromac/Tadaaz en Moderna. Tom van Uffelen en Marnix Van de Cauter van Universitas Digital Printing spreken over 'Duurzame producten, procesoptimalisatie en sociaal engagement als motor voor groei'. Richard van Hooijdonk tenslotte, trendwatcher, futurist en internationaal spreker, schetst 'de leider van morgen'.Meer informatie en het volledige programma vindt u hier.