Constantia produceert flexibele verpakkingen en telt wereldwijd meer dan 4.000 klanten uit verschillende sectoren zoals farmacie, voeding en consumptiegoederen. Het bedrijf met hoofdzetel in Wenen stelt meer dan 7.150 mensen tewerk in 28 sites in 15 landen en boekt een omzet van ongeveer 2 miljard euro. One Rock Capital Partners investeert in bedrijven met groeipotentieel waarvan het meent dat het de operationele werking kan verbeteren. Daarvoor doet One Rock een beroep op operationele partners met een ruime ervaring om in bepaalde sectoren bedrijven te identificeren, over te nemen en te verbeteren.

Verpakkingsoplossingen

"Constantia dankt zijn leiderspositie op de markt van de flexibele verpakkingen aan zijn engagement op het vlak van innovatie, duurzaamheid en productkwaliteit", verklaarde Kurt Beyer, partner bij One Rock. "We kijken ernaar uit om met de directieploeg van Constantia samen te werken om de operationele capaciteiten en verpakkingsoplossingen van het bedrijf te verbeteren en om het bedrijfspotentieel te maximaliseren."

"De vraag naar flexibele verpakkingen stijgt en Constantia spant zich in om moderne producten en diensten te leveren en daarmee in de groeiende behoeften van onze klanten te voorzien", verklaarde Pim Vervaat, de CEO van Constantia Flexibles. "Nu dit nieuwe groeihoofdstuk begint, kunnen we nauwelijks nog wachten om met One Rock samen te werken en nog succesvoller te worden."

Bij de transactie was JP Morgan de belangrijkste financiële adviseur van One Rock, en Latham & Watkins de juridische adviseur. Willkie Farr & Gallagher trad op als juridisch adviseur voor Constantia en Evercore als financieel adviseur.

Constantia produceert flexibele verpakkingen en telt wereldwijd meer dan 4.000 klanten uit verschillende sectoren zoals farmacie, voeding en consumptiegoederen. Het bedrijf met hoofdzetel in Wenen stelt meer dan 7.150 mensen tewerk in 28 sites in 15 landen en boekt een omzet van ongeveer 2 miljard euro. One Rock Capital Partners investeert in bedrijven met groeipotentieel waarvan het meent dat het de operationele werking kan verbeteren. Daarvoor doet One Rock een beroep op operationele partners met een ruime ervaring om in bepaalde sectoren bedrijven te identificeren, over te nemen en te verbeteren."Constantia dankt zijn leiderspositie op de markt van de flexibele verpakkingen aan zijn engagement op het vlak van innovatie, duurzaamheid en productkwaliteit", verklaarde Kurt Beyer, partner bij One Rock. "We kijken ernaar uit om met de directieploeg van Constantia samen te werken om de operationele capaciteiten en verpakkingsoplossingen van het bedrijf te verbeteren en om het bedrijfspotentieel te maximaliseren.""De vraag naar flexibele verpakkingen stijgt en Constantia spant zich in om moderne producten en diensten te leveren en daarmee in de groeiende behoeften van onze klanten te voorzien", verklaarde Pim Vervaat, de CEO van Constantia Flexibles. "Nu dit nieuwe groeihoofdstuk begint, kunnen we nauwelijks nog wachten om met One Rock samen te werken en nog succesvoller te worden."Bij de transactie was JP Morgan de belangrijkste financiële adviseur van One Rock, en Latham & Watkins de juridische adviseur. Willkie Farr & Gallagher trad op als juridisch adviseur voor Constantia en Evercore als financieel adviseur.