Online Grafics is al sinds 1993 actief als systeemintegerator in de grafische sector. Het bedrijf was al Adobe Gold Partner, maar krijgt als beloning voor de geleverde inspanningen een promotie tot Platinum Partner, meteen een primeur in België. "Dit is een beloning voor het harde werk dat we verzetten om onze klanten te begeleiden naar de cloudomgeving van Adobe", zegt Geert Coolman (foto), CEO van Online Grafics. "We zitten al aan boord sinds de start van het Adobe partnerprogramma en van Adobe Creative Cloud. We hebben dan ook de nodige businessplannen op poten staan om ervoor te zorgen dat we deze status kunnen behouden. Een Platinum Partnerschap wordt niet zomaar toegekend. Dit gaat alleen naar de partners die het best presteren en het meeste toegevoegde waarde creëren."

Het Platinum Partnerschap van Online Grafics betekent dat klanten meer mogelijkheden en flexibiliteit krijgen en dat ze maximaal gebruik zullen kunnen maken van de nieuwe functies van Adobe. Het partnerschap zal ook deuren openen bij de contacten met Adobe zelf. "Het komt erop neer dat we onze klanten een snellere dienstverlening bieden en dat we tegelijkertijd dichter bij hen kunnen staan", zegt Geert Coolman. "We kunnen hen ook begeleiden om het maximum aan mogelijkheden uit hun software te halen. Door het partnerschap kunnen we daarvoor extra consultants inzetten."

Naast de betere dienstverlening blijven ook de opleidingen een van de focuspunten van Online Grafics. Het bedrijf is een Adobe Authorised Training Center, waar klanten een opleiding op maat kunnen aanvragen.

Gezamenlijk parcours

Het Platinum Partnership is voor Online Grafics de bekroning van een lange gezamenlijke weg die het bedrijf samen met Adobe heeft afgelegd. "Wij bouwen al meer dan 6 jaar aan deze samenwerking", zegt Jurgen Dirkse, Digital Media Business Manager voor de Benelux bij Adobe. "Dat heeft een samenwerking opgeleverd die zowel op persoonlijk als op professioneel vlak zijn vruchten afwerpt. Het Platinum Partnership is voor Online Grafics dan ook een mooie beloning. We blijven echter ambitieus want ook in de toekomst willen we blijven groeien."

Momenteel beheert Online Grafics meer dan 6700 Adobe-licenties bij meer dan 1000 klanten. Daarmee is het bedrijf de grootste Adobe reseller van België.

Online Grafics is al sinds 1993 actief als systeemintegerator in de grafische sector. Het bedrijf was al Adobe Gold Partner, maar krijgt als beloning voor de geleverde inspanningen een promotie tot Platinum Partner, meteen een primeur in België. "Dit is een beloning voor het harde werk dat we verzetten om onze klanten te begeleiden naar de cloudomgeving van Adobe", zegt Geert Coolman (foto), CEO van Online Grafics. "We zitten al aan boord sinds de start van het Adobe partnerprogramma en van Adobe Creative Cloud. We hebben dan ook de nodige businessplannen op poten staan om ervoor te zorgen dat we deze status kunnen behouden. Een Platinum Partnerschap wordt niet zomaar toegekend. Dit gaat alleen naar de partners die het best presteren en het meeste toegevoegde waarde creëren."Het Platinum Partnerschap van Online Grafics betekent dat klanten meer mogelijkheden en flexibiliteit krijgen en dat ze maximaal gebruik zullen kunnen maken van de nieuwe functies van Adobe. Het partnerschap zal ook deuren openen bij de contacten met Adobe zelf. "Het komt erop neer dat we onze klanten een snellere dienstverlening bieden en dat we tegelijkertijd dichter bij hen kunnen staan", zegt Geert Coolman. "We kunnen hen ook begeleiden om het maximum aan mogelijkheden uit hun software te halen. Door het partnerschap kunnen we daarvoor extra consultants inzetten."Naast de betere dienstverlening blijven ook de opleidingen een van de focuspunten van Online Grafics. Het bedrijf is een Adobe Authorised Training Center, waar klanten een opleiding op maat kunnen aanvragen.Gezamenlijk parcoursHet Platinum Partnership is voor Online Grafics de bekroning van een lange gezamenlijke weg die het bedrijf samen met Adobe heeft afgelegd. "Wij bouwen al meer dan 6 jaar aan deze samenwerking", zegt Jurgen Dirkse, Digital Media Business Manager voor de Benelux bij Adobe. "Dat heeft een samenwerking opgeleverd die zowel op persoonlijk als op professioneel vlak zijn vruchten afwerpt. Het Platinum Partnership is voor Online Grafics dan ook een mooie beloning. We blijven echter ambitieus want ook in de toekomst willen we blijven groeien."Momenteel beheert Online Grafics meer dan 6700 Adobe-licenties bij meer dan 1000 klanten. Daarmee is het bedrijf de grootste Adobe reseller van België.