De Jetrion 4900, gelanceerd op Labelexpo Europe 2011 in Brussel, was voor de snelle en flexibele productie van labels uitgerust met een inline lasersysteem, waarmee etiketten en rollenbanen in kunststof of papier konden gesneden worden. Het lasersnijsysteem in de kleuren van Efi, was van Sei.

De vijfkleuren EFI Jetrion 4900 inkjet UV-labelpers print vier kleuren + wit op een printbreedte van 20 cm, en beschikt over een inline coronabehandelingsstation waardoor meer materialen kunnen bedrukt worden. De labelprinter haalt een max. snelheid van 37 m/min. en een visuele resolutie van meer dan 1000 dpi.

Als frontend kan de klant kiezen uit de vele workflow oplossingen van EFI. Digital StoreFront is het web-to-print platform en Radius de ERP-oplossing van de fabrikant.

Efi is ook eigenaar van de Vutek-grootformaatprinters. CEO Guy Gecht zei dat het laatste kwartaal het wereldwijde inktvolumeverbruik op de geïnstalleerde Vutek UV-printers met 41 % is gestegen: "Het allereerste cijfer dat ik 's morgens bij het opstaan bekijk, is dat van de inktconsumptie. Het geeft me zicht op de gezondheid van Efi en de bedrijven van onze klanten."

De Jetrion 4900, gelanceerd op Labelexpo Europe 2011 in Brussel, was voor de snelle en flexibele productie van labels uitgerust met een inline lasersysteem, waarmee etiketten en rollenbanen in kunststof of papier konden gesneden worden. Het lasersnijsysteem in de kleuren van Efi, was van Sei.De vijfkleuren EFI Jetrion 4900 inkjet UV-labelpers print vier kleuren + wit op een printbreedte van 20 cm, en beschikt over een inline coronabehandelingsstation waardoor meer materialen kunnen bedrukt worden. De labelprinter haalt een max. snelheid van 37 m/min. en een visuele resolutie van meer dan 1000 dpi.Als frontend kan de klant kiezen uit de vele workflow oplossingen van EFI. Digital StoreFront is het web-to-print platform en Radius de ERP-oplossing van de fabrikant.Efi is ook eigenaar van de Vutek-grootformaatprinters. CEO Guy Gecht zei dat het laatste kwartaal het wereldwijde inktvolumeverbruik op de geïnstalleerde Vutek UV-printers met 41 % is gestegen: "Het allereerste cijfer dat ik 's morgens bij het opstaan bekijk, is dat van de inktconsumptie. Het geeft me zicht op de gezondheid van Efi en de bedrijven van onze klanten."