"Met deze overname bouwen we voort op een partnerschap dat zich al vele jaren heeft bewezen", zegt Roland Keppler, CEO van de Onlineprinters Group.

RIB telt 15 medewerkers. Twee van de drie aandeelhouders die het bedrijf mee hebben opgericht, besloten omwille van leeftijdsredenen uit de business te stappen. Het was de gelegenheid voor de internetgigant om de firma over te nemen.

Door de integratie van RIB in de Onlineprinters Group, zullen alle catalogusproducten in de toekomst op de locatie van RIB worden afgewerkt. Het is bovendien de bedoeling om de afwerking van brochures met speciale vereisten op middellange termijn naar Waldbüttelbrunn te verplaatsen.

De hoofdproductie van Onlineprinters bevindt zich in Neustadt an der Aisch (foto) met vijf fabrieken met offset- en digitale drukmachines, afwerkingsmachines en machines voor grootformaatprinten. RIB blijft naast Onlineprinters ook werken voor externe klanten.

Bron: Print.de

"Met deze overname bouwen we voort op een partnerschap dat zich al vele jaren heeft bewezen", zegt Roland Keppler, CEO van de Onlineprinters Group.RIB telt 15 medewerkers. Twee van de drie aandeelhouders die het bedrijf mee hebben opgericht, besloten omwille van leeftijdsredenen uit de business te stappen. Het was de gelegenheid voor de internetgigant om de firma over te nemen.Door de integratie van RIB in de Onlineprinters Group, zullen alle catalogusproducten in de toekomst op de locatie van RIB worden afgewerkt. Het is bovendien de bedoeling om de afwerking van brochures met speciale vereisten op middellange termijn naar Waldbüttelbrunn te verplaatsen.De hoofdproductie van Onlineprinters bevindt zich in Neustadt an der Aisch (foto) met vijf fabrieken met offset- en digitale drukmachines, afwerkingsmachines en machines voor grootformaatprinten. RIB blijft naast Onlineprinters ook werken voor externe klanten.Bron: Print.de