Volgens Onlineprinters is Lasertryk de grootste aanbieder van online drukwerk op de Scandinavische markt. Met de overname breidt Onlineprinters zijn aanwezigheid in Europa verder uit. Na de acquisitie van de Britse online drukkerij Solopress in maart van dit jaar, is die van Lasertryk de tweede grootste stap van Onlineprinters om zijn groei in Europa te bestendigen.

Onlineprinters heeft naar eigen zeggen meer dan 800.000 klanten in 30 landen en wil in 2017 een omzet van 200 miljoen euro realiseren.

Lasertryk werd in 1999 opgericht en is de laatste jaren sterk gegroeid. Het bedrijf telt 300 medewerkers

Volgens Onlineprinters is Lasertryk de grootste aanbieder van online drukwerk op de Scandinavische markt. Met de overname breidt Onlineprinters zijn aanwezigheid in Europa verder uit. Na de acquisitie van de Britse online drukkerij Solopress in maart van dit jaar, is die van Lasertryk de tweede grootste stap van Onlineprinters om zijn groei in Europa te bestendigen.Onlineprinters heeft naar eigen zeggen meer dan 800.000 klanten in 30 landen en wil in 2017 een omzet van 200 miljoen euro realiseren.Lasertryk werd in 1999 opgericht en is de laatste jaren sterk gegroeid. Het bedrijf telt 300 medewerkers