Met de overname wil Onlineprinters haar positie op de Europese markt versterken. Onlineprinters is een van de grootste internetdrukkerijen in Europa en produceerde in 2016 naar eigen zeggen 2,1 miljard stuks drukwerk. Het bedrijf heeft meer dan 650 mensen in dienst.

Vorig jaar verwierf Bregal Unternehmerkapital nog een meerderheidsbelang in de Onlineprinters-groep. In november 2016 trad Project A als minderheidsaandeelhouder tot het kapitaal toe. Het is de bedoeling om met Walter Meyer, de oprichter van het bedrijf, de onderneming bij te staan in zijn volgende groeifase. CEO Dr. Michael Fries zegt dat de firma de ambitie heeft om marktleider in Europa te worden. Volgens Onlineprinters is het VK een van de grootste markten voor drukwerk in Europa.

Met de overname wil Onlineprinters haar positie op de Europese markt versterken. Onlineprinters is een van de grootste internetdrukkerijen in Europa en produceerde in 2016 naar eigen zeggen 2,1 miljard stuks drukwerk. Het bedrijf heeft meer dan 650 mensen in dienst.Vorig jaar verwierf Bregal Unternehmerkapital nog een meerderheidsbelang in de Onlineprinters-groep. In november 2016 trad Project A als minderheidsaandeelhouder tot het kapitaal toe. Het is de bedoeling om met Walter Meyer, de oprichter van het bedrijf, de onderneming bij te staan in zijn volgende groeifase. CEO Dr. Michael Fries zegt dat de firma de ambitie heeft om marktleider in Europa te worden. Volgens Onlineprinters is het VK een van de grootste markten voor drukwerk in Europa.