De organisatie Antwerp Powered By Creatives gaf aan Jens Dawn en TUIG, een krant vol illustraties en grafisch ontwerp van lokaal talent, de kans om de exporuimte van de Winkelhaak in Antwerpen in te vullen met een grafische expositie.

Liefde voor print

Grafisch ontwerper Jens Dawn heeft een liefde voor print en maakte voor deze expo een selectie van lokale drukkers en diverse druktechnieken. "De drukkers krijgen in de ruimte plek om meer dan vijftig speciale prints van lokale illustratoren en grafisch ontwerpers te tonen", stelt Dawn.

In De Winkelhaak is er drukwerk te zien van onder andere Afreux, Atelier Van dezon, Gezeever, kabinet.studio, Kosmos korstmos, Mojo-Print, Puma Press, Rock Paper Pencil, SO-RI en Studio Boekenberg & Superdruk.

De expo is vrij toegankelijk tijdens weekdagen en biedt een selectie van diverse technieken zoals zeefdruk, risoprint, hoogdruk en diepdruk. DrukTUIG loopt tot 31 oktober 2023.

De organisatie Antwerp Powered By Creatives gaf aan Jens Dawn en TUIG, een krant vol illustraties en grafisch ontwerp van lokaal talent, de kans om de exporuimte van de Winkelhaak in Antwerpen in te vullen met een grafische expositie.Grafisch ontwerper Jens Dawn heeft een liefde voor print en maakte voor deze expo een selectie van lokale drukkers en diverse druktechnieken. "De drukkers krijgen in de ruimte plek om meer dan vijftig speciale prints van lokale illustratoren en grafisch ontwerpers te tonen", stelt Dawn.In De Winkelhaak is er drukwerk te zien van onder andere Afreux, Atelier Van dezon, Gezeever, kabinet.studio, Kosmos korstmos, Mojo-Print, Puma Press, Rock Paper Pencil, SO-RI en Studio Boekenberg & Superdruk.De expo is vrij toegankelijk tijdens weekdagen en biedt een selectie van diverse technieken zoals zeefdruk, risoprint, hoogdruk en diepdruk. DrukTUIG loopt tot 31 oktober 2023.