Een en ander is het gevolg van de vraag naar meer optimalisatie en benutting van bestaande machineparken. Fedopress met vestiging in Vorst en 46 personeelsleden, is de grootste drukkerij van de overheid.

Fedopress is uitgerust met twee Pitney Bowes IntelliJet 20 inkjetrotatiepersen die zijn gebaseerd op de HP T200-persen, twee HP Indigo 7500 persen, een vierkleuren Heidelberg Speedmaster in het formaat 102, twee vouwmachines, een verzamel- en nietmachine, een rol-naar-vel snijsysteem, enz.

Fedopress drukt ook voor wat men aanduidt als externe klanten zoals het Voedselagentschap, de Pensioendienst, de Kinderbijslag, de Sociale Zekerheid, enz.

Een en ander is het gevolg van de vraag naar meer optimalisatie en benutting van bestaande machineparken. Fedopress met vestiging in Vorst en 46 personeelsleden, is de grootste drukkerij van de overheid.Fedopress is uitgerust met twee Pitney Bowes IntelliJet 20 inkjetrotatiepersen die zijn gebaseerd op de HP T200-persen, twee HP Indigo 7500 persen, een vierkleuren Heidelberg Speedmaster in het formaat 102, twee vouwmachines, een verzamel- en nietmachine, een rol-naar-vel snijsysteem, enz.Fedopress drukt ook voor wat men aanduidt als externe klanten zoals het Voedselagentschap, de Pensioendienst, de Kinderbijslag, de Sociale Zekerheid, enz.