In de showroom digitaal/afwerking kon de bezoeker kennismaken met de Vivid Velo Blade. Dat is een digitale stansmachine met automatische feeder die de gebruiker de mogelijkheid biedt om op eenvoudige wijze unieke en complexe producten te creëren zonder dat er stansvormen nodig zijn. Het toestel (max. papierformaat van 600 x 400 mm, max. dikte 1,5 mm) beschikt over geïntegreerde snij- en rilgereedschappen. Igepa vermeldt als toepassingen ondermeer verpakkingen in kleine oplagen, op maat gemaakte kaarten en POS-materiaal, etiketten, enz. In de showroom werden verder de bekende machineoplossingen van Konica Minolta en Duplo gepresenteerd, waaronder de Duplo DuSense. Dat is een 3D Spot UV Coater die in één doorgang UV-spotvernis kan spuiten met een laagdikte van 20 tot 80 micron.

Igepa verdeelt voor print&sign-toepassingen het gamma van Mimaki en een toestel van Agfa en voor de watergebaseerde printtoepassingen de printers van Epson. Nieuw voor Igepa zijn de textielsublimatieprinters van Mimaki waarmee de distributeur aangeeft zich op de digitale textielprintmarkt te willen begeven. Voor de opendeurdag werd een textielatelier opgezet waarin nog een andere techniek, die van de textieltransfers, werd gedemonstreerd. Tegelijkertijd werd een transfercatalogus aangekondigd. In deze catalogus staan alle SISER transferproducten met beschrijving, voorbeeld, technische specificaties en prijzen. Tevens bevat de catalogus een greep uit het gamma SEFA transferpersen, de Mimaki snijplotters en print&cut-printers.

In de showroom digitaal/afwerking kon de bezoeker kennismaken met de Vivid Velo Blade. Dat is een digitale stansmachine met automatische feeder die de gebruiker de mogelijkheid biedt om op eenvoudige wijze unieke en complexe producten te creëren zonder dat er stansvormen nodig zijn. Het toestel (max. papierformaat van 600 x 400 mm, max. dikte 1,5 mm) beschikt over geïntegreerde snij- en rilgereedschappen. Igepa vermeldt als toepassingen ondermeer verpakkingen in kleine oplagen, op maat gemaakte kaarten en POS-materiaal, etiketten, enz. In de showroom werden verder de bekende machineoplossingen van Konica Minolta en Duplo gepresenteerd, waaronder de Duplo DuSense. Dat is een 3D Spot UV Coater die in één doorgang UV-spotvernis kan spuiten met een laagdikte van 20 tot 80 micron.Igepa verdeelt voor print&sign-toepassingen het gamma van Mimaki en een toestel van Agfa en voor de watergebaseerde printtoepassingen de printers van Epson. Nieuw voor Igepa zijn de textielsublimatieprinters van Mimaki waarmee de distributeur aangeeft zich op de digitale textielprintmarkt te willen begeven. Voor de opendeurdag werd een textielatelier opgezet waarin nog een andere techniek, die van de textieltransfers, werd gedemonstreerd. Tegelijkertijd werd een transfercatalogus aangekondigd. In deze catalogus staan alle SISER transferproducten met beschrijving, voorbeeld, technische specificaties en prijzen. Tevens bevat de catalogus een greep uit het gamma SEFA transferpersen, de Mimaki snijplotters en print&cut-printers.