Op de opendeurdagen van 19, 20 en 21 maart worden met werk van een klant live de Forza 110, een nieuwe dozen vouw- en lijmcombinatie, en de Brausse 1060 ER, een nieuwe vlakstansautomaat met uitbreek- en separatieunit (die-cutting, stripping én blanking) gedemonstreerd.

Het nieuwe Brausse Innovation Center (BIC) in 's-Hertogenbosch is 1200 m² groot en biedt plaats voor stockage van machineonderdelen en de installatie, het testen en reviseren van machines.

De Brausse groep heeft fabrieken in Shanghai (China) en Vancouver (Canada). Luc Van Vooren is met zijn bedrijf 3PMS agent van Brausse Europe voor België en Luxemburg.

Op de opendeurdagen van 19, 20 en 21 maart worden met werk van een klant live de Forza 110, een nieuwe dozen vouw- en lijmcombinatie, en de Brausse 1060 ER, een nieuwe vlakstansautomaat met uitbreek- en separatieunit (die-cutting, stripping én blanking) gedemonstreerd. Het nieuwe Brausse Innovation Center (BIC) in 's-Hertogenbosch is 1200 m² groot en biedt plaats voor stockage van machineonderdelen en de installatie, het testen en reviseren van machines. De Brausse groep heeft fabrieken in Shanghai (China) en Vancouver (Canada). Luc Van Vooren is met zijn bedrijf 3PMS agent van Brausse Europe voor België en Luxemburg.