Het ontbreekt weliswaar dikwijls aan tijd, maar goed opgeleide medewerkers maken nog steeds het verschil in het bedrijf. Enkel met een doordacht opleidingsplan en bedrijfsgerichte aanpak, renderen opleidingsinspanningen en -investeringen maximaal.

Organisaties als GRAFOC ondersteunen bedrijven niet enkel bij de opmaak van hun opleidingsplan en het geven van gericht opleidingsadvies en -subsidies.

Zij gaan nog een stap verder en geven aan de hand van 4 halve dagen gratis begeleiding, beeld aan het competentie- en personeelsbeleid, mission statement, competentieprofielen, ... in de printmedia bedrijven.Dit laatste is immers essentieel om gewapend te zijn in de war for talent die aan de gang is.

Opleiding kan zeer flexibel en volledig op maat van het bedrijf, in uw bedrijf of opleidingscentrum. Naast leveranciers zijn ook VDAB en Syntra West actief op vlak van opleidingen in drukken en drukafwerking voor werknemers.

Meer info en advies is te verkrijgen via VDAB, Syntra West of GRAFOC.

Het ontbreekt weliswaar dikwijls aan tijd, maar goed opgeleide medewerkers maken nog steeds het verschil in het bedrijf. Enkel met een doordacht opleidingsplan en bedrijfsgerichte aanpak, renderen opleidingsinspanningen en -investeringen maximaal. Organisaties als GRAFOC ondersteunen bedrijven niet enkel bij de opmaak van hun opleidingsplan en het geven van gericht opleidingsadvies en -subsidies. Zij gaan nog een stap verder en geven aan de hand van 4 halve dagen gratis begeleiding, beeld aan het competentie- en personeelsbeleid, mission statement, competentieprofielen, ... in de printmedia bedrijven.Dit laatste is immers essentieel om gewapend te zijn in de war for talent die aan de gang is.Opleiding kan zeer flexibel en volledig op maat van het bedrijf, in uw bedrijf of opleidingscentrum. Naast leveranciers zijn ook VDAB en Syntra West actief op vlak van opleidingen in drukken en drukafwerking voor werknemers.Meer info en advies is te verkrijgen via VDAB, Syntra West of GRAFOC.