De toevoeging van Megaflex in Bladel past binnen het meerjaren strategisch groeiplan van de Optimum Group dat gericht is op productverbreding, schaalvergroting, internationalisering en verhoging van het serviceniveau, verklaart Bart de Boer, CEO van de groep. Megaflex produceert haar etiketten op een machinepark van flexopersen en digitale HP Indigo-persen. De Noord-Brabantse etikettendrukkerij heeft de laatste jaren sterke groei gerealiseerd in België en Duitsland.

Nog maar enkele maanden geleden nam de Optimum Group de Nederlandse etikettendrukker Belona over. In maart 2018 werd ASQ Labels in Lummen onderdeel van de groep en ook shrinksleeve-specialist EPB in Wellen behoort er sinds juni 2017 toe. Optimum Group claimt de eerste plaats in de Benelux-markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen, met een omzet van ruim 100 miljoen euro. Die moet volgens de eigen prognose in 2021 groeien naar 180 miljoen euro.

De toevoeging van Megaflex in Bladel past binnen het meerjaren strategisch groeiplan van de Optimum Group dat gericht is op productverbreding, schaalvergroting, internationalisering en verhoging van het serviceniveau, verklaart Bart de Boer, CEO van de groep. Megaflex produceert haar etiketten op een machinepark van flexopersen en digitale HP Indigo-persen. De Noord-Brabantse etikettendrukkerij heeft de laatste jaren sterke groei gerealiseerd in België en Duitsland.Nog maar enkele maanden geleden nam de Optimum Group de Nederlandse etikettendrukker Belona over. In maart 2018 werd ASQ Labels in Lummen onderdeel van de groep en ook shrinksleeve-specialist EPB in Wellen behoort er sinds juni 2017 toe. Optimum Group claimt de eerste plaats in de Benelux-markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen, met een omzet van ruim 100 miljoen euro. Die moet volgens de eigen prognose in 2021 groeien naar 180 miljoen euro.