Orakel Group, met hoofdkantoor in Retie, groepeert zes productiebedrijven: Orakel, b-token, Eurotag, Badgeman Printing, Yamas en PROM'ES in Nederland. Het familiebedrijf produceert identificatie- en eventmateriaal zoals polsbandjes, jetons, lanyards... goed voor een geconsolideerde omzet van 14,7 miljoen euro in 2023.

Startnummers printen en snijden

De groep breid de productiecapaciteit van Orakel en PROM'ES verder uit met een investering in een nieuwe digitale drukpers (voor de vestiging in Retie) en een machine voor het aanbrengen en programmeren van timingchips (voor het filiaal in Bleskensgraaf).

Met de nieuwe machines kan Orakel Group naar verluidt een miljoen vellen extra produceren per jaar. "Uit elk vel kunnen er twee, drie of vier startnummers gesneden worden naargelang de afmeting", duidt Sofie Hermans, commercieel manager bij Orakel Group. "Bovendien biedt deze investering de mogelijkheid om een veel bredere waaier aan klanten wereldwijd te bedienen, vooral in de sportwereld."

Orakel Group, met hoofdkantoor in Retie, groepeert zes productiebedrijven: Orakel, b-token, Eurotag, Badgeman Printing, Yamas en PROM'ES in Nederland. Het familiebedrijf produceert identificatie- en eventmateriaal zoals polsbandjes, jetons, lanyards... goed voor een geconsolideerde omzet van 14,7 miljoen euro in 2023.De groep breid de productiecapaciteit van Orakel en PROM'ES verder uit met een investering in een nieuwe digitale drukpers (voor de vestiging in Retie) en een machine voor het aanbrengen en programmeren van timingchips (voor het filiaal in Bleskensgraaf).Met de nieuwe machines kan Orakel Group naar verluidt een miljoen vellen extra produceren per jaar. "Uit elk vel kunnen er twee, drie of vier startnummers gesneden worden naargelang de afmeting", duidt Sofie Hermans, commercieel manager bij Orakel Group. "Bovendien biedt deze investering de mogelijkheid om een veel bredere waaier aan klanten wereldwijd te bedienen, vooral in de sportwereld."