De familiale holding Orakel Group omvat de productiebedrijven Orakel, b-token, Eurotag, Jecobel, Badgeman en sinds kort Prom'es Event Solutions. De groep, die geleid wordt door Dirk Spooren (64), is wereldwijd actief als leverancier in de evenementensector en sportwereld. In Retie wordt identificatie- en eventmateriaal geproduceerd zoals polsbandjes, jetons, lanyards, enzovoort.

Gepersonaliseerde sportproducten

Prom'es Event Supplies werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde sportproducten zoals medailles, borstnummers, fietsnummers, enzovoort. Het bedrijf realiseert een gemiddelde omzet van bijna vijf miljoen euro. Prom'es Event Supplies, gevestigd in het Nederlandse Molenaarsgraaf, is leverancier van professionele en recreatieve loop- en fietswedstrijden over heel Europa. Naast Prom'es Event Supplies neemt Orakel Group ook de zusterbedrijven Prijzenshop.nl en Medaltime mee over.

"Voor Orakel betekent dit een stevige uitbreiding in het maken van producten voor de sportwereld", duidt Sofie Hermans, sales en marketing manager van Orakel Group. "Ook de ecologische medailles en duurzame linten kunnen in de productie van b-token en Orakel worden gemaakt. Voor Prom'es houdt de overname in dat er meer kansen komen op internationalisering dankzij het uitgebreide verkoopnetwerk van Orakel."

Voor Orakel Group is het de vierde overname in twee jaar tijd. Dirk Spooren maakte van de coronadip gebruik om te groeien via overnames. Het bedrijf stelt ongeveer negentig mensen tewerk, waarvan een vijftigtal in België en een veertigtal in de buitenlandse kantoren. De omzet van de groep was zeven miljoen euro en met Prom'es erbij wordt gemikt op twaalf miljoen euro.

Prom'es Event Supplies is onder meer gespecialiseerd in medailles voor sportevenementen.
De familiale holding Orakel Group omvat de productiebedrijven Orakel, b-token, Eurotag, Jecobel, Badgeman en sinds kort Prom'es Event Solutions. De groep, die geleid wordt door Dirk Spooren (64), is wereldwijd actief als leverancier in de evenementensector en sportwereld. In Retie wordt identificatie- en eventmateriaal geproduceerd zoals polsbandjes, jetons, lanyards, enzovoort.Prom'es Event Supplies werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde sportproducten zoals medailles, borstnummers, fietsnummers, enzovoort. Het bedrijf realiseert een gemiddelde omzet van bijna vijf miljoen euro. Prom'es Event Supplies, gevestigd in het Nederlandse Molenaarsgraaf, is leverancier van professionele en recreatieve loop- en fietswedstrijden over heel Europa. Naast Prom'es Event Supplies neemt Orakel Group ook de zusterbedrijven Prijzenshop.nl en Medaltime mee over."Voor Orakel betekent dit een stevige uitbreiding in het maken van producten voor de sportwereld", duidt Sofie Hermans, sales en marketing manager van Orakel Group. "Ook de ecologische medailles en duurzame linten kunnen in de productie van b-token en Orakel worden gemaakt. Voor Prom'es houdt de overname in dat er meer kansen komen op internationalisering dankzij het uitgebreide verkoopnetwerk van Orakel."Voor Orakel Group is het de vierde overname in twee jaar tijd. Dirk Spooren maakte van de coronadip gebruik om te groeien via overnames. Het bedrijf stelt ongeveer negentig mensen tewerk, waarvan een vijftigtal in België en een veertigtal in de buitenlandse kantoren. De omzet van de groep was zeven miljoen euro en met Prom'es erbij wordt gemikt op twaalf miljoen euro.