Orange pakt uit met de grootste rol inpakpapier van België

05/12/16 om 00:40 - Bijgewerkt om 09:51

Vanaf 28 november ziet de Antwerp Tower (De Keyserlei 5, 2000 Antwerpen) er tijdelijk helemaal anders uit. Orange heeft namelijk een enorme rol 'geschenkpapier' (6,5m breed op 100 meter hoog) aan de bekende wolkenkrabber gehangen als officiële start van de eindejaarsperiode.

Orange pakt uit met de grootste rol inpakpapier van België

Orange:

De enorme rol weersbestendig 'geschenkpapier' zal effectief gebruikt kunnen worden om cadeautjes in te pakken. Shoppers kunnen met andere woorden hun eindejaarsgeschenken gratis en origineel laten inpakken dit jaar. Orange voorziet naast het doek dat aan de toren hangt ook 3 kilometer aan echt inpakpapier in hetzelfde unieke design.

Wie zijn of haar kerstcadeautje dit jaar dus op een originele manier wil laten inpakken, kan vanaf maandag 5 december terecht in de Orange pop-up store op de benedenverdieping. Daar wordt het 'geschenkpapier' week na week van de toren verder afgerold om opgedeeld te worden in stukjes, klaar voor gebruik. Iedereen is tot 25 december welkom met al zijn cadeautjes.

Voor het design van het inpakpapier klopte Orange aan bij het Gentse ontwerpersduo Toykyo.

Wat?

Orange rolt het grootste inpakpapier van België uit, klaar om duizenden kerstcadeaus in te pakken #OrangeTower

Wanneer?

Vanaf 28 november te bewonderen in Antwerpen. De Orange pop-up op de benedenverdieping opent de deuren op 5 december om 11u waarna de eerste cadeautjes kunnen worden ingepakt.

Lees meer over: