Mohamed Toual, Thierry Massagé en Peter Reynders zijn de oprichters van Packaging4Professionals (P4Pro). Het nieuwe bedrijf is gevestigd in Fleurus, in de buurt van Charleroi, in een gebouw van 6000 m².

P4Pro dat sinds september 2015 actief is, specialiseert zich in de productie van vouwdozen en displays in kunststof en karton, hoofdzakelijk voor de Europese markt. Het nieuwe bedrijf mikt met zijn POS-materiaal op doelgroepen zoals de sectoren van de chocolade en het snoepgoed, en de farmaceutische en cosmeticasector.

De pers bij P4Pro is de eerste kartonuitvoering in Europa (in totaal zijn er nu 38 exemplaren van de Jet Press 720 geïnstalleerd).

P4Pro drukt niet alleen, maar kan ook vernis op zijn producten aanbrengen (acryl, glanzend, spot-UV-vernis, soft touch). Daarnaast omvat het machinepark van P4Pro ook toestellen van Bobst van de nieuwste generatie (goudfolie, stansen op groot formaat, vouwen, lijmen, enz.). En er staan nog andere investeringen op het programma.

P4Pro heeft al 12 medewerkers en weldra wordt er een dertiende aangenomen voor de afdeling Engineering (ontwerp). De drie eigenaars en oprichters hebben daarnaast ook de steun van enkele Belgische aandeelhouders. Het bedrijf is van start gegaan met een kapitaal van 575.000 euro en kreeg steun van Sambrinvest (Waals Gewest) en van Novallia (Sowalfin) dat het innoverende karakter van Packaging4Professionals erkend heeft.

Mohamed Toual, Thierry Massagé en Peter Reynders zijn de oprichters van Packaging4Professionals (P4Pro). Het nieuwe bedrijf is gevestigd in Fleurus, in de buurt van Charleroi, in een gebouw van 6000 m². P4Pro dat sinds september 2015 actief is, specialiseert zich in de productie van vouwdozen en displays in kunststof en karton, hoofdzakelijk voor de Europese markt. Het nieuwe bedrijf mikt met zijn POS-materiaal op doelgroepen zoals de sectoren van de chocolade en het snoepgoed, en de farmaceutische en cosmeticasector. De pers bij P4Pro is de eerste kartonuitvoering in Europa (in totaal zijn er nu 38 exemplaren van de Jet Press 720 geïnstalleerd). P4Pro drukt niet alleen, maar kan ook vernis op zijn producten aanbrengen (acryl, glanzend, spot-UV-vernis, soft touch). Daarnaast omvat het machinepark van P4Pro ook toestellen van Bobst van de nieuwste generatie (goudfolie, stansen op groot formaat, vouwen, lijmen, enz.). En er staan nog andere investeringen op het programma. P4Pro heeft al 12 medewerkers en weldra wordt er een dertiende aangenomen voor de afdeling Engineering (ontwerp). De drie eigenaars en oprichters hebben daarnaast ook de steun van enkele Belgische aandeelhouders. Het bedrijf is van start gegaan met een kapitaal van 575.000 euro en kreeg steun van Sambrinvest (Waals Gewest) en van Novallia (Sowalfin) dat het innoverende karakter van Packaging4Professionals erkend heeft.