De tentoonstellingsorganisator zegt het recht te hebben om te beslissen wie wel en wie niet in het Melbourne Exhibition Centre mag aantreden.

Het verbod kwam er nadat Landa Corporation weigerde om tentoonstellingsruimte te kopen, maar aan de organisatoren vroeg om presentaties te mogen geven en aangaf dat het de show zou gebruiken om vergaderingen met potentiële klanten te beleggen. Op de website van Landa Nano werd voor die ontmoetingen zelf actief reclame gemaakt met de mogelijkheid om meteen een meeting vast te leggen .

Adrian Fleming, president van PacPrint: "We kunnen niet-exposanten niet toelaten een publiek te bereiken dat betaald wordt door de exposanten. We staan geen guerrilla-marketing toe. Het is oneerlijk."

De tentoonstellingsorganisator zegt het recht te hebben om te beslissen wie wel en wie niet in het Melbourne Exhibition Centre mag aantreden.Het verbod kwam er nadat Landa Corporation weigerde om tentoonstellingsruimte te kopen, maar aan de organisatoren vroeg om presentaties te mogen geven en aangaf dat het de show zou gebruiken om vergaderingen met potentiële klanten te beleggen. Op de website van Landa Nano werd voor die ontmoetingen zelf actief reclame gemaakt met de mogelijkheid om meteen een meeting vast te leggen .Adrian Fleming, president van PacPrint: "We kunnen niet-exposanten niet toelaten een publiek te bereiken dat betaald wordt door de exposanten. We staan geen guerrilla-marketing toe. Het is oneerlijk."