Pantone 17-5104 Ultimate Grey + Pantone 13-0647 Illuminating, een tijdloos grijs en een helder geel, zijn de twee kleuren die de kleurenspecialist heeft geïdentificeerd als trend voor het jaar 2021.

"Praktisch en onwrikbaar, maar up-to-date. deze combinatie van kleuren is zowel warm als optimistisch en geeft ons veerkracht en hoop. We moeten ons aangemoedigd en geïnspireerd voelen; dit is essentieel voor de menselijke geest ", zegt Leatrice Eiseman, operationeel directeur van het Pantone Color Institute. Met deze kleurkeuze benadrukt Pantone ook de huidige waarden van het bedrijf. De combinatie van grijs en geel 'benadrukt onze aangeboren behoefte om gezien, herkend, gewaardeerd en gehoord te worden. Een combinatie van kleuren waarvan de banden met perspectieven, innovatie en intuïtie, evenals respect voor wijsheid, ervaring en intelligentie, de wedergeboorte stimuleren en ons naar nieuwe manieren van denken en nieuwe concepten duwen."

Voor verpakking en multimedia-design

Op Adobe Stock zijn afbeeldingen met Ultimate Grey en Illuminating-kleuren beschikbaar. Volgens Pantone genereert de combinatie van helder Illuminating Yellow en tijdloos Ultimate Grey een visueel merkbare boodschap, ongeacht waar deze verschijnt. Het stuurt een boodschap van vitaliteit, betrouwbaarheid, wijsheid en ervaring naar multimediale verpakkingen en design.

Pantone-filters voor Facebook en Instagram

Voor het eerst heeft Pantone ook Facebook- en Instagram-filters gemaakt waarmee je de kleuren van het jaar 2021 kunt delen door een selfie te maken. En via het Pantone Connect digitale kleurenplatform is het ook mogelijk om paletten met deze kleuren te creëren en te delen.

Pantone 17-5104 Ultimate Grey + Pantone 13-0647 Illuminating, een tijdloos grijs en een helder geel, zijn de twee kleuren die de kleurenspecialist heeft geïdentificeerd als trend voor het jaar 2021. "Praktisch en onwrikbaar, maar up-to-date. deze combinatie van kleuren is zowel warm als optimistisch en geeft ons veerkracht en hoop. We moeten ons aangemoedigd en geïnspireerd voelen; dit is essentieel voor de menselijke geest ", zegt Leatrice Eiseman, operationeel directeur van het Pantone Color Institute. Met deze kleurkeuze benadrukt Pantone ook de huidige waarden van het bedrijf. De combinatie van grijs en geel 'benadrukt onze aangeboren behoefte om gezien, herkend, gewaardeerd en gehoord te worden. Een combinatie van kleuren waarvan de banden met perspectieven, innovatie en intuïtie, evenals respect voor wijsheid, ervaring en intelligentie, de wedergeboorte stimuleren en ons naar nieuwe manieren van denken en nieuwe concepten duwen." Voor verpakking en multimedia-designOp Adobe Stock zijn afbeeldingen met Ultimate Grey en Illuminating-kleuren beschikbaar. Volgens Pantone genereert de combinatie van helder Illuminating Yellow en tijdloos Ultimate Grey een visueel merkbare boodschap, ongeacht waar deze verschijnt. Het stuurt een boodschap van vitaliteit, betrouwbaarheid, wijsheid en ervaring naar multimediale verpakkingen en design.Pantone-filters voor Facebook en InstagramVoor het eerst heeft Pantone ook Facebook- en Instagram-filters gemaakt waarmee je de kleuren van het jaar 2021 kunt delen door een selfie te maken. En via het Pantone Connect digitale kleurenplatform is het ook mogelijk om paletten met deze kleuren te creëren en te delen.