PantoneLive biedt toegang tot de gedigitaliseerde kleurgegevens van consumentenmerken. Die informatie wordt in online gegevensbanken en in de 'cloud' bewaard en bijgewerkt. Op die manier zijn de kleurspecificaties van een merk op elk moment beschikbaar voor alle betrokkenen in de grafische productieketen, via een beveiligde toegang en na het betalen van een licentie.

De kleurgegevens van PantoneLive zijn gebaseerd op reële toepassingen in offset, diepdruk of flexo, op echte drukdragers zoals golfkarton, transparante film of polipropyleen. De gegevens worden gecombineerd met auditdiensten en met online instrumenten voor kleurbeheer.

PantoneLive, dat in eerste instantie op de verpakkingssector mikt, wordt aangeboden in samenwerking met Esko en Sun Chemical, als bevoorrechte partners.

PantoneLive biedt toegang tot de gedigitaliseerde kleurgegevens van consumentenmerken. Die informatie wordt in online gegevensbanken en in de 'cloud' bewaard en bijgewerkt. Op die manier zijn de kleurspecificaties van een merk op elk moment beschikbaar voor alle betrokkenen in de grafische productieketen, via een beveiligde toegang en na het betalen van een licentie. De kleurgegevens van PantoneLive zijn gebaseerd op reële toepassingen in offset, diepdruk of flexo, op echte drukdragers zoals golfkarton, transparante film of polipropyleen. De gegevens worden gecombineerd met auditdiensten en met online instrumenten voor kleurbeheer. PantoneLive, dat in eerste instantie op de verpakkingssector mikt, wordt aangeboden in samenwerking met Esko en Sun Chemical, als bevoorrechte partners.