Terwijl de grafische en print & sign-sector de prioriteit van Pantoon blijft, pakt FormID de meer technisch gerichte marktsegmenten aan. Daarbij speelt het nieuwe bedrijf de mogelijkheden van de nieuwste technologieën uit: zo mikt FormID onder leiding van Arnoud D'Hondt op de markten van de 3D-printechnologie, de high-end CAD markt en de lasersnij- en graveertoepassingen.

Voor 3D-toepassingen levert FormID de machines van de Japanse fabrikant Roland en die van het Zwitserse Delta Tower. Het bedrijf hoopt ook de belangstelling te wekken van industriële ontwerp- en ingenieursbureaus door hun de mogelijkheid te geven om hun concepten een concrete vorm te geven. "FormID wil een brug slaan tussen de technische markt van de 2D-plotters en de nieuwe mogelijkheden met 3D-print," vertelt Arnoud D'Hondt.

Pantoon was reeds de partner van Sei Laser, en voortaan wordt de technologie van deze Italiaanse fabrikant ook via FormID aangeboden.

FormID wordt bij het grotere publiek geïntroduceerd op de komende Sign2Com.

Terwijl de grafische en print & sign-sector de prioriteit van Pantoon blijft, pakt FormID de meer technisch gerichte marktsegmenten aan. Daarbij speelt het nieuwe bedrijf de mogelijkheden van de nieuwste technologieën uit: zo mikt FormID onder leiding van Arnoud D'Hondt op de markten van de 3D-printechnologie, de high-end CAD markt en de lasersnij- en graveertoepassingen.Voor 3D-toepassingen levert FormID de machines van de Japanse fabrikant Roland en die van het Zwitserse Delta Tower. Het bedrijf hoopt ook de belangstelling te wekken van industriële ontwerp- en ingenieursbureaus door hun de mogelijkheid te geven om hun concepten een concrete vorm te geven. "FormID wil een brug slaan tussen de technische markt van de 2D-plotters en de nieuwe mogelijkheden met 3D-print," vertelt Arnoud D'Hondt. Pantoon was reeds de partner van Sei Laser, en voortaan wordt de technologie van deze Italiaanse fabrikant ook via FormID aangeboden. FormID wordt bij het grotere publiek geïntroduceerd op de komende Sign2Com.