Pantoon was tot nog toe vooral bekend als gespecialiseerd verdeler in de print & sign-sector. Het gaat nu de lasersnijsystemen van Sei verdelen, waarvan de machines kunnen gebruikt worden voor het snijden van stijve en dikke materialen (signprint) en papier en etiketten (grafische sector).

Sei toonde op drupa onder andere zijn Label Master voor het vernissen en lasersnijden van etiketten, die ook te zien was als online afwerkingsmodule bij de 229 mm brede digitale labelpers Efi Jetrion 4900. Afhankelijk van de breedte van de papierbaan en het aantal etiketten mikt Sei op snelheden van 60 m/min. en tegen het eind van dit jaar op 120 m/min.

Op de stand werden drie labels naast mekaar gesneden aan 35 m/min. Wanneer inline goudfolie werd aangebracht, gebeurde dat aan een snelheid van 10 tot 15 m/min.

Pantoon was tot nog toe vooral bekend als gespecialiseerd verdeler in de print & sign-sector. Het gaat nu de lasersnijsystemen van Sei verdelen, waarvan de machines kunnen gebruikt worden voor het snijden van stijve en dikke materialen (signprint) en papier en etiketten (grafische sector). Sei toonde op drupa onder andere zijn Label Master voor het vernissen en lasersnijden van etiketten, die ook te zien was als online afwerkingsmodule bij de 229 mm brede digitale labelpers Efi Jetrion 4900. Afhankelijk van de breedte van de papierbaan en het aantal etiketten mikt Sei op snelheden van 60 m/min. en tegen het eind van dit jaar op 120 m/min.Op de stand werden drie labels naast mekaar gesneden aan 35 m/min. Wanneer inline goudfolie werd aangebracht, gebeurde dat aan een snelheid van 10 tot 15 m/min.