Vijf vestigingen blijven open veertien worden gesloten waaronder de Robert Horne Group, Howard Smith Paper Group, The Paper Company en PaperlinX Services (Europe). De meeste verkoopkantoren sluiten meteen. PaperlinX telt 1200 medewerkers, 693 mensen verliezen hun baan. De UK verpakkingsactiviteiten worden ongemoeid gelaten. PaperlinX deelt mee dat de maatregelen betrekking hebben op de activiteiten met papier en visuele technologie (sign & display).

PaperlinX is de grootste groothandelsgroep in de UK. Deloitte gaat op zoek naar een koper voor het geheel of een gedeelte van de business, ook voor de verpakkingsactiviteiten. PaperlinX Ireland en de activiteiten van PaperlinX op het Europese vasteland, Azië en Australië zijn niet betrokken. De aandelen van de Australische groep werden op 26 maart geschorst als gevolg van een cash crisis bij de Europese organisatie, die het gevolg is van het mogelijk niet kunnen nakomen van bankconvenanten met een van de Europese financiers. Dat viel te lezen bij onze collega's van Printweek in Engeland.

Vijf vestigingen blijven open veertien worden gesloten waaronder de Robert Horne Group, Howard Smith Paper Group, The Paper Company en PaperlinX Services (Europe). De meeste verkoopkantoren sluiten meteen. PaperlinX telt 1200 medewerkers, 693 mensen verliezen hun baan. De UK verpakkingsactiviteiten worden ongemoeid gelaten. PaperlinX deelt mee dat de maatregelen betrekking hebben op de activiteiten met papier en visuele technologie (sign & display). PaperlinX is de grootste groothandelsgroep in de UK. Deloitte gaat op zoek naar een koper voor het geheel of een gedeelte van de business, ook voor de verpakkingsactiviteiten. PaperlinX Ireland en de activiteiten van PaperlinX op het Europese vasteland, Azië en Australië zijn niet betrokken. De aandelen van de Australische groep werden op 26 maart geschorst als gevolg van een cash crisis bij de Europese organisatie, die het gevolg is van het mogelijk niet kunnen nakomen van bankconvenanten met een van de Europese financiers. Dat viel te lezen bij onze collega's van Printweek in Engeland.