De activiteiten van 3LogiQ, actief in de verkoop, onderhoud en support van onder meer Mutoh en Summa worden geïntegreerd binnen Papyrus Viscom. 3LogiQ stond te koop sinds de zaakvoerders Wim Vandendriessche en Filip Jonckers aan het hoofd staan van het nieuwe Benelux-filiaal van de Zwitserse printerproducent swissQprint.

Uitdagende markt

"Het gamma van 3LogiQ is zeer vergelijkbaar met het hard- en softwareaanbod van Papyrus Viscom", zegt David Goris, businessunit manager Papyrus Viscom. "Dankzij onze ervaring met onder meer Mutoh en Summa maar ook met Kala, Stahls, Caldera, Onyx en Sai kunnen wij de klanten van 3LogiQ een optimale service voor hun machinepark bieden. Uiteraard kan men ook bij ons terecht voor alle inkten en consumables en kunnen we bovendien een uitgebreid media-gamma aanbieden vanuit onze one-stop supplier strategie."

"Deze overname kadert in onze ambitie om onze toonaangevende positie in een uitdagende grootformaat print & sign markt verder te versterken. Om onze verdere groei te ondersteunen zijn we nog op zoek naar extra technici", stelt David Goris.

De activiteiten van 3LogiQ, actief in de verkoop, onderhoud en support van onder meer Mutoh en Summa worden geïntegreerd binnen Papyrus Viscom. 3LogiQ stond te koop sinds de zaakvoerders Wim Vandendriessche en Filip Jonckers aan het hoofd staan van het nieuwe Benelux-filiaal van de Zwitserse printerproducent swissQprint."Het gamma van 3LogiQ is zeer vergelijkbaar met het hard- en softwareaanbod van Papyrus Viscom", zegt David Goris, businessunit manager Papyrus Viscom. "Dankzij onze ervaring met onder meer Mutoh en Summa maar ook met Kala, Stahls, Caldera, Onyx en Sai kunnen wij de klanten van 3LogiQ een optimale service voor hun machinepark bieden. Uiteraard kan men ook bij ons terecht voor alle inkten en consumables en kunnen we bovendien een uitgebreid media-gamma aanbieden vanuit onze one-stop supplier strategie.""Deze overname kadert in onze ambitie om onze toonaangevende positie in een uitdagende grootformaat print & sign markt verder te versterken. Om onze verdere groei te ondersteunen zijn we nog op zoek naar extra technici", stelt David Goris.