TM Print & Sign is actief op het gebied van autobelettering, reclameborden, vlaggen en textiel printen en vele andere reclame-uitingen. Het bedrijf is marktleider in Nederland en België op het vlak van sousafoonhoezen (beprinte hoezen voor de klankbekers van koperen blaasinstrumenten). Alles wordt in eigen beheer geproduceerd.

De PerformanceJet 2508UF is de eerste echte vlakbedmachine van de Japanse fabrikant Mutoh. De LED UV printer met formaat van 2540 x 1250 mm kan worden geconfigureerd als 2 x CMYK of CMYK met wit en vernis en beschikt over grey scale printkoppen. De PJ-2508UF kan printen op substraten tot 100 mm dikte met een gewicht tot 50 kg/m²

Samen met de PJ-2508UF is er ook geïnvesteerd in een nieuwe Mutoh ValueJet 1638UR 64"/162cm roll-to-roll UV LED printer en een nieuwe ValueJet 2638X 102"/260cm roll-to roll solvent printer.

Op de foto van links naar rechts: Dirk Pollet, Sales Representative Mutoh Europe - Kenji Yasuhara, Managing Director Mutoh Europe - Keir Te Morsche, eigenaar TM Print & Sign - Eric Kleene, Sales Representative Papyrus Viscom - David Goris, Business Unit Manager Papyrus Viscom.

TM Print & Sign is actief op het gebied van autobelettering, reclameborden, vlaggen en textiel printen en vele andere reclame-uitingen. Het bedrijf is marktleider in Nederland en België op het vlak van sousafoonhoezen (beprinte hoezen voor de klankbekers van koperen blaasinstrumenten). Alles wordt in eigen beheer geproduceerd.De PerformanceJet 2508UF is de eerste echte vlakbedmachine van de Japanse fabrikant Mutoh. De LED UV printer met formaat van 2540 x 1250 mm kan worden geconfigureerd als 2 x CMYK of CMYK met wit en vernis en beschikt over grey scale printkoppen. De PJ-2508UF kan printen op substraten tot 100 mm dikte met een gewicht tot 50 kg/m²Samen met de PJ-2508UF is er ook geïnvesteerd in een nieuwe Mutoh ValueJet 1638UR 64"/162cm roll-to-roll UV LED printer en een nieuwe ValueJet 2638X 102"/260cm roll-to roll solvent printer.Op de foto van links naar rechts: Dirk Pollet, Sales Representative Mutoh Europe - Kenji Yasuhara, Managing Director Mutoh Europe - Keir Te Morsche, eigenaar TM Print & Sign - Eric Kleene, Sales Representative Papyrus Viscom - David Goris, Business Unit Manager Papyrus Viscom.