Een 60-tal afgevaardigden van zowel gecertificeerde als niet-gecertificeerde bedrijven uit de hout- en papiersector woonde het seminarie in de Business Faculty in Brussel bij. PEFC International gaf tekst en uitleg over de evolutie van de markt, terwijl PEFC Belgium een overzicht gaf van zijn eigen evolutie tijdens de voorbije 10 jaar. Johan Elvnert, van het Forest-based Sector Technology Platform, had het over innovatieve trends in hout en papier. Peter Wollaert ten slotte, programmadirecteur van Café de Fiennes en gewezen directeur van KAURI, gaf ons een overzicht van 10 jaar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hun presentaties vindt u op de website van PEFC.

PEFC vertegenwoordigt 230 miljoen hectare 'duurzaam beheerd' bos, dat is twee derde van de gecertificeerde oppervlakte in de wereld. In België heeft de organisatie 287.000 hectare bos en meer dan 280 bedrijven gecertificeerd.

Een 60-tal afgevaardigden van zowel gecertificeerde als niet-gecertificeerde bedrijven uit de hout- en papiersector woonde het seminarie in de Business Faculty in Brussel bij. PEFC International gaf tekst en uitleg over de evolutie van de markt, terwijl PEFC Belgium een overzicht gaf van zijn eigen evolutie tijdens de voorbije 10 jaar. Johan Elvnert, van het Forest-based Sector Technology Platform, had het over innovatieve trends in hout en papier. Peter Wollaert ten slotte, programmadirecteur van Café de Fiennes en gewezen directeur van KAURI, gaf ons een overzicht van 10 jaar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hun presentaties vindt u op de website van PEFC. PEFC vertegenwoordigt 230 miljoen hectare 'duurzaam beheerd' bos, dat is twee derde van de gecertificeerde oppervlakte in de wereld. In België heeft de organisatie 287.000 hectare bos en meer dan 280 bedrijven gecertificeerd.