RMGT werd in 2014 opgericht door de fusie van de vellenoffsetdrukpersactiviteiten van Ryobi en Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery. Onder de slogan 'Coloring the World Together' biedt RMGT een assortiment offsetpersen in een breed scala aan formaten. De RMGT-persen worden naar verluidt wereldwijd gebruikt in meer dan 170 landen en regio's.

Centralisatie en optimalisatie

Met de bouw van Plant No. 3 naast Plant No. 1 en Plant No. 2 in de stad Fuchu (regio Hiroshima) zullen de verspreide productieactiviteiten van RMGT op één locatie worden geconcentreerd. Daarmee wil de producent het productiesysteem optimaliseren en de productiviteit verhogen.

De nieuwe fabriek zal worden uitgerust met grote kranen en andere apparatuur voor de assemblage van voornamelijk grote vellenoffsetpersen.

RMGT werd in 2014 opgericht door de fusie van de vellenoffsetdrukpersactiviteiten van Ryobi en Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery. Onder de slogan 'Coloring the World Together' biedt RMGT een assortiment offsetpersen in een breed scala aan formaten. De RMGT-persen worden naar verluidt wereldwijd gebruikt in meer dan 170 landen en regio's.Met de bouw van Plant No. 3 naast Plant No. 1 en Plant No. 2 in de stad Fuchu (regio Hiroshima) zullen de verspreide productieactiviteiten van RMGT op één locatie worden geconcentreerd. Daarmee wil de producent het productiesysteem optimaliseren en de productiviteit verhogen.De nieuwe fabriek zal worden uitgerust met grote kranen en andere apparatuur voor de assemblage van voornamelijk grote vellenoffsetpersen.