-Jeff Jacobson is de nieuwe CEO van EFI. Jacobson was hiervoor CEO van Xerox.

-Roland Keppler wordt de nieuwe CEO van Onlineprinters. Hij neemt over van Michael Fries die na vijf jaar aan de top van het bedrijf nieuwe uitdagingen wil aangaan. Keppler heeft als CEO bedrijven als Europcar autoverhuur, de carsharing-aanbieder car2go en TUIfly geleid.

-Lode Vlayen is Senior Business Development Specialist DACH region (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) voor Dataline Solutions. Lode Vlayen was hiervoor General Manager van het VIGC.

-Filip Coosemans is Chief Technology Officer bij Drukkerij Haletra. Filip Coosemans was hiervoor Sales Key Accounts voor de BeNeLux voor Agfa Offset & Inkjet Solutions.

-Jeff Jacobson is de nieuwe CEO van EFI. Jacobson was hiervoor CEO van Xerox.-Roland Keppler wordt de nieuwe CEO van Onlineprinters. Hij neemt over van Michael Fries die na vijf jaar aan de top van het bedrijf nieuwe uitdagingen wil aangaan. Keppler heeft als CEO bedrijven als Europcar autoverhuur, de carsharing-aanbieder car2go en TUIfly geleid.-Lode Vlayen is Senior Business Development Specialist DACH region (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) voor Dataline Solutions. Lode Vlayen was hiervoor General Manager van het VIGC.-Filip Coosemans is Chief Technology Officer bij Drukkerij Haletra. Filip Coosemans was hiervoor Sales Key Accounts voor de BeNeLux voor Agfa Offset & Inkjet Solutions.