Peter Schatteman is geen onbekende voor Daddy Kate. Tussen 2003 en 2011 was hij al technisch directeur voor drukkerij Roels. Die drukkerij is een van de bouwstenen van Daddy Kate, de fusie van The Factory Brussels en drukkerij Claes-Roels.

Als productiedirecteur stuurt Peter Schatteman sinds maart een team van ongeveer 60 mensen aan, verdeeld over de afdelingen Planning, Pre-Press, Druk, Afwerking en Verzending. "Mijn eerste taak is een productiestructuur neer te zetten", zegt hij. "De uiteindelijke bedoeling is om nog meer dan nu een toonaangevend bedrijf te worden."

Peter Schatteman werkte na zijn vertrek bij drukkerij Roels bij Van Muysewinkel en de Grafische Groep Danneels als productiemanager.

In totaal is Peter al bijna 30 jaar in de drukkerijwereld actief. Peter heeft zich al snel ingewerkt bij Daddy Kate. "Dat was een kwestie van weken", zegt Thijs Claes. "Hij zit dan ook al meer dan 30 jaar in het vak. Ik ben daar trouwens specifiek naar op zoek gegaan voor onze nieuwe productiedirecteur: iemand die mij kan bijstaan vanuit zijn ervaring en die alles al eens meegemaakt heeft."

Peter Schatteman is geen onbekende voor Daddy Kate. Tussen 2003 en 2011 was hij al technisch directeur voor drukkerij Roels. Die drukkerij is een van de bouwstenen van Daddy Kate, de fusie van The Factory Brussels en drukkerij Claes-Roels.Als productiedirecteur stuurt Peter Schatteman sinds maart een team van ongeveer 60 mensen aan, verdeeld over de afdelingen Planning, Pre-Press, Druk, Afwerking en Verzending. "Mijn eerste taak is een productiestructuur neer te zetten", zegt hij. "De uiteindelijke bedoeling is om nog meer dan nu een toonaangevend bedrijf te worden."Peter Schatteman werkte na zijn vertrek bij drukkerij Roels bij Van Muysewinkel en de Grafische Groep Danneels als productiemanager.In totaal is Peter al bijna 30 jaar in de drukkerijwereld actief. Peter heeft zich al snel ingewerkt bij Daddy Kate. "Dat was een kwestie van weken", zegt Thijs Claes. "Hij zit dan ook al meer dan 30 jaar in het vak. Ik ben daar trouwens specifiek naar op zoek gegaan voor onze nieuwe productiedirecteur: iemand die mij kan bijstaan vanuit zijn ervaring en die alles al eens meegemaakt heeft."