Je sportschoenen personaliseren met je mooiste selfie of met een foto van je huisdier, een landschap of je lievelingsgerecht: binnenkort kan dat bij Adidas. Om zijn model ZX Flux te promoten, lanceert de producent van sportuitrustingen in augustus de fototoepassing 'Photo Print' voor iOS en Android. De gebruiker kan dan gelijk welke foto gebruiken om zijn paar schoenen van Adidas te personaliseren.

De marketingoperatie maakt deel uit van het programma MiAdidas waarmee je al basketschoenen met de kleuren van je keuze kunt personaliseren. De prijs van de nieuwe dienstverlening is nog niet bekendgemaakt, maar de aankondiging heeft al wel de aandacht van de internetgebruikers getrokken. Drie dagen nadat Adidas de korte video op zijn Instagram-account geplaatst had, waren er al 54.000 bezoekers die de toepassing leuk vonden.

Misschien zit er wel een concept in dat de grafische bedrijven uit de lage landen kunnen exploiteren? In België biedt Foto.com, de specialist van de fotografische druk online, zijn klanten al de mogelijkheid om kalenders, bekers, muismatten of nog fotoalbums te personaliseren met foto's uit hun accounts op Facebook, Flickr of Picasa.

Je sportschoenen personaliseren met je mooiste selfie of met een foto van je huisdier, een landschap of je lievelingsgerecht: binnenkort kan dat bij Adidas. Om zijn model ZX Flux te promoten, lanceert de producent van sportuitrustingen in augustus de fototoepassing 'Photo Print' voor iOS en Android. De gebruiker kan dan gelijk welke foto gebruiken om zijn paar schoenen van Adidas te personaliseren.De marketingoperatie maakt deel uit van het programma MiAdidas waarmee je al basketschoenen met de kleuren van je keuze kunt personaliseren. De prijs van de nieuwe dienstverlening is nog niet bekendgemaakt, maar de aankondiging heeft al wel de aandacht van de internetgebruikers getrokken. Drie dagen nadat Adidas de korte video op zijn Instagram-account geplaatst had, waren er al 54.000 bezoekers die de toepassing leuk vonden. Misschien zit er wel een concept in dat de grafische bedrijven uit de lage landen kunnen exploiteren? In België biedt Foto.com, de specialist van de fotografische druk online, zijn klanten al de mogelijkheid om kalenders, bekers, muismatten of nog fotoalbums te personaliseren met foto's uit hun accounts op Facebook, Flickr of Picasa.