Kodak Flexel NX is een compleet systeem voor digitale, thermische plaatbelichting voor flexodruk, bestaande uit belichters, platen en andere materialen.

"Wij zijn nu niet alleen een totaalleverancier voor de offset- en signmarkt, maar ook voor de flexomarkt", stelt Davy Elsmoortel, Sales Manager Supplies Plantin, die uitkijkt naar verdere samenwerking. "Kodak is al heel lang een goede partner van ons als het gaat om levering van thermische plaattechnologie voor de offsetmarkt. De overeenkomst met een marktspeler als Kodak is dan ook een versterking van ons productaanbod."

Ook voor Kodak betekent de distributieovereenkomst een versteviging van haar positie op de flexomarkt in de Benelux. "Dat deze overeenkomst wordt gesloten op Labelexpo - het Mekka van de flexo-industrie - is een bekroning op onze jarenlange goede samenwerking met Plantin en Tetterode", zegt Pim Nijenhof, Sales Director Benelux van Kodak.

In het nieuwe democentrum van Plantin zal een installatie van Kodak Flexcel NX te zien zijn. Naast Plantin en Tetterode zal ook Kodak hiervan gebruik maken voor demonstraties aan klanten binnen en buiten de Benelux.

Kodak Flexel NX is een compleet systeem voor digitale, thermische plaatbelichting voor flexodruk, bestaande uit belichters, platen en andere materialen. "Wij zijn nu niet alleen een totaalleverancier voor de offset- en signmarkt, maar ook voor de flexomarkt", stelt Davy Elsmoortel, Sales Manager Supplies Plantin, die uitkijkt naar verdere samenwerking. "Kodak is al heel lang een goede partner van ons als het gaat om levering van thermische plaattechnologie voor de offsetmarkt. De overeenkomst met een marktspeler als Kodak is dan ook een versterking van ons productaanbod."Ook voor Kodak betekent de distributieovereenkomst een versteviging van haar positie op de flexomarkt in de Benelux. "Dat deze overeenkomst wordt gesloten op Labelexpo - het Mekka van de flexo-industrie - is een bekroning op onze jarenlange goede samenwerking met Plantin en Tetterode", zegt Pim Nijenhof, Sales Director Benelux van Kodak.In het nieuwe democentrum van Plantin zal een installatie van Kodak Flexcel NX te zien zijn. Naast Plantin en Tetterode zal ook Kodak hiervan gebruik maken voor demonstraties aan klanten binnen en buiten de Benelux.