Volgens de persmededeling van het bedrijf kan Plantin Display dankzij de verhuizing vanuit een meer centrale ligging opereren. Plantin Tetterode beschikt in Evere over een ruime en recent vernieuwde showroom. De verhuizing moet ook enkele schaalvoordelen opleveren: alle transporten binnen de Benelux voor de verschillende deelmarkten - offset, flexo of display - worden in Brussel gecentraliseerd en door DHL, al jaren de partner van de distributeur, verzorgd.

In Brussel komt er ook, zoals dat tot nu toe in Wetteren het geval is, een ophaalbalie voor dringende bestellingen. Bovendien worden er in bepaalde provincies ook ophaalpunten geopend zodat de dienstverlening voor de klanten op hetzelfde niveau blijft.

Plantin Display werd in 2010 opgestart om het aanbod producten en diensten voor de displaymarkt te diversifiëren. Haast op hetzelfde moment werden Plantin en het Nederlandse zusterbedrijf Tetterode samengevoegd. Begin 2011 werd de volledige logistieke organisatie van Tetterode in Brussel geïntegreerd.

De verhuizing gaat niet met banenverlies gepaard: Plantin Tetterode Display behoudt zijn 16 medewerkers onder leiding van Piet Van Puyvelde.

Volgens de persmededeling van het bedrijf kan Plantin Display dankzij de verhuizing vanuit een meer centrale ligging opereren. Plantin Tetterode beschikt in Evere over een ruime en recent vernieuwde showroom. De verhuizing moet ook enkele schaalvoordelen opleveren: alle transporten binnen de Benelux voor de verschillende deelmarkten - offset, flexo of display - worden in Brussel gecentraliseerd en door DHL, al jaren de partner van de distributeur, verzorgd.In Brussel komt er ook, zoals dat tot nu toe in Wetteren het geval is, een ophaalbalie voor dringende bestellingen. Bovendien worden er in bepaalde provincies ook ophaalpunten geopend zodat de dienstverlening voor de klanten op hetzelfde niveau blijft. Plantin Display werd in 2010 opgestart om het aanbod producten en diensten voor de displaymarkt te diversifiëren. Haast op hetzelfde moment werden Plantin en het Nederlandse zusterbedrijf Tetterode samengevoegd. Begin 2011 werd de volledige logistieke organisatie van Tetterode in Brussel geïntegreerd. De verhuizing gaat niet met banenverlies gepaard: Plantin Tetterode Display behoudt zijn 16 medewerkers onder leiding van Piet Van Puyvelde.