Dat staat te lezen in een brief aan de klanten, ondertekend door Wolfgang Roth, de nieuwe Managing Director. Vanaf 1 januari verandert ook de visuele uitstraling. "Om de krachtenbundeling te onderstrepen, voeren we vanaf volgend jaar de huisstijl van Heidelberg," aldus Wolfgang Roth.

Heidelberg tekende op 3 maart 2015 een overeenkomst met de investeringsmaatschappij CoBe Capital voor de overname van de European Printing Systems Group (PSG). Dat was de moedermaatschappij van ondermeer Plantin Tetterode. Die overname werd op maandag 13 april officieel.

Dat staat te lezen in een brief aan de klanten, ondertekend door Wolfgang Roth, de nieuwe Managing Director. Vanaf 1 januari verandert ook de visuele uitstraling. "Om de krachtenbundeling te onderstrepen, voeren we vanaf volgend jaar de huisstijl van Heidelberg," aldus Wolfgang Roth.Heidelberg tekende op 3 maart 2015 een overeenkomst met de investeringsmaatschappij CoBe Capital voor de overname van de European Printing Systems Group (PSG). Dat was de moedermaatschappij van ondermeer Plantin Tetterode. Die overname werd op maandag 13 april officieel.